Müge Anlı'da Vahşet! Mervenur Polat Cinayeti Çözüldü, Apartmanda Saklamışlar

Bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Mervenur Polat olayı çözüldü.

Bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Mervenur Polat olayı çözüldü. Ne yazık ki genç kadının korkulduğu gibi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanan 8 Mart 2021 tarihinde yine bir kadının cinayete kurban gittiği belirlenirken genç kadının cinayetindeki vahşet ise okuyanları şoka uğrattı.

GENÇ KADINI ÖLDÜRÜP, KURYE İLE BABASINA GÖNDERMİŞ!

Yaklaşık 4 aydır kayıp olan Mervenur Polat'ın son derece vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkarıldı. Bir süredir Müge Anlı'nın programında aranan 20 yaşındaki genç kadının korkulduğu gibi yanlış kişilerle arkadaş olması nedeni ile cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir ele alınan kayıp olayında canlı yayında da çelişkili ifadeler tepki çekmiş, olayın cinayet olduğu şüphesi ağırlık kazanmıştı. Cinayet şüphelisi olarak aralarında Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan kişilerin de olduğu 5 kişi göz altına alındı.

Emniyet görevlileri tarafından yapılan soruşturmada cinayeti işleyen kişinin genç kızın son görüldüğü evin sahibi olan Cüneyt A. olduğu iddia edilirken genç kadının ölümünün detayları akıllara durgunluk verdi. Cüneyt A.'nın 20 yaşındaki Mervenur Polat'ı öldürdüğü, ardından cesedini paketleyerek babasına kurye ile gönderdiği ortaya çıktı.

Cüneyt A.'nın cinayeti itiraf etmesinin ardından Antalya Polisi tarafından babasının oturduğu binaya baskın yapıldı. Yapılan baskında apartmanın ortak alanında genç kadının cesedi bulunurken babasının oturduğu apartmanda genç kızın cesedini 4 aydır sakladığı ortaya çıktı. Cüneyt A.'nın vermiş olduğu ilk ifadesinde genç kadını kendisinin öldürmediğini, aşırı dozdan öldürdüğünü iddia ettiği, otopsinin ardından olayın gerçek nedeninin belirleneceği belirtiliyor.

Gündem Haberleri