Müge Anlı'nın Haftalardır Aradığı Şahap Örcün'ün Cesedi Bulundu! Talihsiz Adam Öldürüldü Mü, İntihar Mı Etti?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında haftalardır aranan Şahap Örcün'ün cansız bedeni Adana Seyhan Baraj Gölü'nde bulundu. Müge Anlı haftalarca konuyu işlemiş ama kayıp Şahap Örcün'e dair bir iz tespit edememişti. İşte Müge Anlı Şahap Örcün olayının ayrıntıları...

Adana'da geçtiğimiz haftalarda bir kayıp vakası gerçekleşti. İddialara göre 26 Şubat günü akşam saatlerinde Mehmet Ali Tunç isimli şahıs polisi arayarak arkadaşı 53 yaşındaki Şahap Örcün'ün Seyhan Baraj Gölü'ne atladığını söyledi. Yapılan bu ihbarın ardından polis ve sağlık ekipleri bölgeye giderek Şahap Örcün'e ait bir iz aramaya başladılar. Kıyıdan, su altından ve su üstünden yapılan tüm aramalara rağmen Şahap Örcün'e dair bir iz bulunamadı.

MÜGE ANLI ŞAHAP ÖRCÜN OLAYI NEDİR?

Şahap Örcün'ün yakınları ATV'de yayınlanan MügeAnlı ile Tatlı Sert programına başvurarak kendilerine Müge Anlı'nın yardımcı olmasını istediler. Müge Anlı da programında Şahap Örcün olayını işlemeye başladı. İhbarı yapan Mehmet Ali Tunç, polis ifadesinde Şahap Örcün'ün kumar ve alkol sorunu olduğunu, büyük miktarlarda borçlandığını ve bu nedenle birlikte intihar etmeye kalktıklarını, son anda kendisinin vazgeçtiğini söyledi. Ayrıca Mehmet Ali Tunç, Şahap Örcün'ü intihar etmeden önce vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığını söyledi. Yine ifadeye göre Çatalan Köprüsü yakınlarında buluştuğu Şahap Örcün'ün ellerinin bağlı olduğunu belirtti. Bu ifade sonrasında Mehmet Ali Tunç, intihara teşvik suçundan gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İNTİHAR ETMEDİ DEMİŞTİ

Müge Anlı'nın programına konuk olarak da katılan Mehmet Ali Tunç, yakın arkadaşı Şahap Örcün'ün intihar etmemiş olabileceğini da iddia etti. Şahap Örcün'ün yakınları ise bu olayda Mehmet Ali Tunç'u sorumlu tuttular. Suçlanan Mehmet Ali Tunç programda arkadaşının büyük borçları olduğunu, intihar etme süsü ile izini kaybettirdiğini ve bir arkadaşının yanında saklandığını da iddia etmişti.

BORÇ DEFTERİ KAYIP

Tüm bu olayların ardından dün yapılan arama çalışmalarında Seyhan Baraj Gölü'nde Şahap Örcün'ün cesedi bulundu. Cesette yapılan ilk incelemede Şahap Örcün'ün elinin defalarca düğümlenmiş şekilde bağlı olduğu tespit edildi. Ayrıca Şahap Örcün'nün cep telefonunun üzerinde olduğu ama sim kartın alındığı bildirildi. Bunların yanında Şahap Örcün'ün üzerinde taşıdığı söylenen borç defterinin de kayıp olduğu bildirildi.

ŞAHAP ÖRCÜN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Olaya dair soruşturma devam ederken Şahap Örcün'ün intihar etmediği ve öldürülmüş olabileceği şüpheleri de artmaya başladı. Müge Anlı ise bu gelişmelerin ardından Şahap Örcün olayını yeniden programında ele aldı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri