Muharrem İnce İlk Defa Partisinin Oy Oranını Canlı Yayında Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak Memleket Partisini kuran Muhammen İnce, siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak Memleket Partisini kuran Muhammen İnce, siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Partisinin ne zaman açılacağını, kuruluş aşamasını ve bundan sonraki dönemde yürütülecek çalışmalara değinen Muharrem İnce oy oranlarına da değindi.

MUHARREM İNCE PARTİSİNİN OY ORANINI AÇIKLADI

Muharrem İnce CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Programda hem kendi belirlediği konular hakkında konuşan Muharrem İnce hemde kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Programın başında Memleket Partisi'nin ne zaman açılacağına ilişkin bilgi veren İnce, 19 Mayıs olarak düşündüklerini ancak daha kısa sürede Nisan açacaklarını duyurdu. Partisinin finansman işlerine ilişkin ise Muharrem İnce kurucular kurulundan ödeme yapıldığını söyledi.

Oy Oranlarına İlişkin İlk Açıklama

Memleket Partisi'nin oy oranlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, parti olarak herhangi bir anket yaptırmadıklarını ifade etti. Ancak kendilerine gelen bilgiler olduğunu söyleyen İnce oy oranlarına ilişkin "Anket yaptırmadık. Ama yaptıranlardan aldığımız bilgi şu. Yeni kurulan partilerden çok daha iyisiniz diyorlar. 27 senedir 30'un üzerine hiç çıkmadık. Bir kez çıkmış. O da Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkmış. Ben tekere çomak sokmuşum. İlk kez 30'un üzerine çıkmışım." dedi.

BEŞTEPE'YE GİDEN CHP'Lİ

Bir dönem siyaset gündeminde sıkça yer alan Beştepe'ye giden CHP Milletvekili konusuna da değinen Muharrem İnce "Saraya giden CHP'lide müthiş gelişmeler oluyor. Herhalde çıkacak, mahkeme kayıtlarından. Şimdilik bu kadar söyleyeyim." açıklamasında bulundu.

Gündem Haberleri