Muharrem İnce ve Ümit Özdağ arasında ipler gerildi!

Kendisi hakkında konuşan Ümit Özdağ'ın ifadelerine yanıt veren Muharrem İnce ise "Ben kimsenin yedek adayı değilim" dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısında bulunan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bu adaylık çağrısının ardından Muharrem İnce'nin kuracakları ittifaktan ayrıldığını açıkladı. Ümit Özdağ açıklamasında Muharrem İnce'nin bu hareketine olan tepkisini dile getirdi.

ÜMİT ÖZDAĞ ''EGO'' DEDİ!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kuracakları ittifaktan Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı nedeniyle ayrıldığını belirten Özdağ açıklamasında "Çok büyük bir yanlış yaptı. Siyaset devlete ve millete hizmet etme yeridir. Kendi kişisel siyasi kariyerimizi planlama ve egolarımızı tatmin etme yeri değildir" ifadelerine yer verdi. 

Kendisi hakkında Ümit Özdağ'ın ifadelerine yanıt veren Muharrem İnce ise "Ben kimsenin yedek adayı değilim" dedi. Seçimlere sayılı günler kala yaşanan olaylar ciddi anlamda gündeme damga vururken son olarak altılı masadan Kemal Kılıçdaroğlu adaylığı nedeniyle ayrılan Meral Akşener çok konuşulmuştu. Meral Akşener'in altılı masadan ayrılmasının ardından Muharrem İnce ve Ümit Özdağ'ın birlikte kuracakları ittifak henüz kurulmadan dağılmıştı. 

''KİMSENİN YEDEK ADAYI DEĞİLİM''

Muharrem İnce'nin Mansur Yavaş'a adaylık çağrısının ardından ittifaktan ayrıldığını açıklayan Ümit Özdağ sert ifadeler kullanarak yaptığı açıklamasında ''Muharrem İnce, 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını açıkladı. Ben Mansur Yavaş'a çağrı yaptığımda Sayın İnce'nin böyle bir tepki gösterebileceğini tahmin ettim. Yanlış yaptı. Çok büyük bir yanlış yaptı. Onu takdiridir, saygı gösteririz. Siyaset devlete ve millete hizmet etme yeridir. Kendi kişisel siyasi kariyerimizi planlama ve egolarımızı tatmin etme yeri değildir" dedi.

Kimsenin yedek adayı olmadığını belirten Muharrem İnce ise Ümit Özdağ'a yanıt vererek "Sayın Özdağ bir partinin genel başkanı, ben de öyleyim. Mansur Yavaş da başka bir partinin Belediye Başkanı. Ben bunu siyasi nezaketsizlik olarak görürüm, doğru değil bu. Sen partiyi niye kurdun o zaman? Belediye önüne bizi davet ediyor, benim belediyede işim yok" ifadelerini kullandı. 

Gündem Haberleri