Muharrem İnce'den Flaş Açıklama: CHP Oylarımı Bölmezse Seçimi Ben Kazanırım!

CHP'de yapmış olduğu eleştiriler ile sürekli olarak gündemde kalmayı başaran Muharrem İnce yapılan son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmiş ve seçimi kaybetmişti.

CHP'de yapmış olduğu eleştiriler ile sürekli olarak gündemde kalmayı başaran Muharrem İnce yapılan son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmiş ve seçimi kaybetmişti. Gerek seçim gecesi yaşananlar gerekse de seçimden sonra yapmış olduğu açıklamalar ile gündemde kalmayı başaran Muharrem İnce beklendiği üzere CHP'den istifa ederek kendi partisini kurmak adına ilk adımı attı.

MUHARREM İNCE'DİN İDDİALI AÇIKLAMA: CHP OYLARIMI BÖLMEZSE İKTİDARIM!

Kendisine yöneltilen tüm eleştirileri yanıtlayan Muharrem İnce, Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ertuğrul Özkök'e de yanıt verdi. Özkök tarafından köşesinden yayımlanan yazıda Muharrem İnce'ye seçim gecesi 3-5 saati yönetemediği, bir partiyi 360 gün yönetmeyi nasıl becerebileceği yönünde eleştirileri yanıtlayan Muharrem İnce kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.

Seçim gecesinde parti yönetimi ilen anlaşma yaptıklarını ve seçim sonuçlarını bir otelde takip ettiğini belirten Muharrem İnce "İsmail Küçükkaya'ya attığım mesajda hatalı olduğumu kabul ediyorum. Ama parti tarafından kurulan ve seçim sonuçlarını takip eden komite bana bilgi aktarımında bulunmadı. Bu esnada 5 partili arkadaşımız tarafından seçimin 2. tura kaldığı yönünde açıklama yapıldı. Bizde seçimin 2. tura kaldığına inandık.

Seçim sonuçlarının böylesine tartışmalı geçtiği bir ortamda ben açıklama yapsaydım ülkede iç savaş bile çıkabilirdi" diyerek kendisini savundu.

CHP İYİ PARTİ İLE NASIL İTTİFAK YAPIYORSA BENİMLE DE ÖYLE İTTİFAK YAPACAK

Kendisinin CHP'nin oylarını bölmek gibi bir durumunun söz konusu olmadığını belirten Muharrem İnce CHP yönetiminin nasıl diğer partilerle ittifak yapıyorsa kendisi ile de ittifak yapacağını dile getirerek "CHP benim oylarımız bölmezse gelecek seçimde iktidarım" şeklinde son derece iddialı bir açıklamaya imza attı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri