Muharrem İnce'nin CHP'den Ne Zaman İstifa Edeceğini Açıkladı!

Yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceğini Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer açıkladı.

Yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceğini Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer açıkladı.

Türk siyasetine farklı bir bakış açısı getirmek için yeni bir parti kuracaklarını açıklayan Muharrem İnce'nin CHP'den istifa edeceği tarihi Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer duyurdu.



MUHARREM İNCE 1 MART'TA CHP'DEN İSTİFA EDECEK!



Muharrem İnce'nin 2023 seçimlerine çok ciddi bir şekilde hazırlandığını ifade eden Yalçın Bayer, “Muharrem İnce bahar ayları gelmeden bombaları patlatmaya hazırlanıyor. İnce'nin yakın çevresine 40 yıldır üyesi olduğu CHP'den 1 Mart'ta istifa edeceğini söylediği öğrenildi. Memleket Hareketi için Çankaya'da 4500 metrekarelik bir bina tutulması partilileşme konusunda atılan adımların ciddiyetini gösteriyor. Bu gelişmeler yeni partileri de endişelendiriyor. Ayrıca Halk TV'nin de ekranlarını Muharrem İnce'ye açacağı yönündeki ifadeler bir başka önemli detay oldu” şeklinde yazdı.



Muharrem İnce'nin yeni partisinin siyasi çizgisi hakkında da yorumda bulunan Yalçın Bayer, “Anlaşılana göre bu yeni partinin siyasi çizgisi Silivri duruşmalarına kadar uzanacak. Mehmet Ali Çelebi ve Ali Türkşen başı çeken isimler olacak. Her iki ismin de Atatürkçü olmalarını kamuoyunun güveni açısından çok önemli bir ayrıntı şeklinde değerlendirmek gerekir.” dedi.



MÜTEVAZİLİK ÖN PLANA ÇIKARILACAK



Yalçın Bayer'e göre parti binası önümüzdeki günlerde basına duyurulacak ve bir basın toplantısı düzenlenecek. Gösterişten uzak olacak partide demokrasi ön plana çıkarılacak. Mütevazi tutum parti binasından parti programına kadar etkili olacak.



Emlak365.com

Gündem Haberleri