Musab Turan Kimdir, Nerelidir? AA Muhabiri Bakanlara Hangi Soruyu Sordu?

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Musap Turan kimdir? AA muhabiri bakanlara ne sordu? Musap Turan neden işten çıkarıldı? Musap Turan'ın Süleyman Soylu sorusuna Bakan Mustafa Varank ne cevap verdi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye soru soran Anadolu Ajansı Musab Turan Türkiye'nin gündemine oturdu. Herkes muasb Ruran'ın bakanlara hangi soruyu sorduğunu merak ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında bir soru soran Musab Turan tartışmaların merkezine oturdu. Peki Musab Turan kimdir? Musab Turan kaç yaşındadır, nerelidir?

MUSAB TURAN BAKANLARA HANGİ SORUYU SORDU?

Musab Turan tarafından bakanlara sorulan soru oldukça merak ediliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ak Parti hakkında soru soran Musab Turan'a Ak Partililerden adeta tepki yağdı. Musab Turan'ın sorusunun provokasyon olduğunu söyleyenler Anadolu Ajansı'na da tepki gösterdiler. Musab Turan'ın sorusu günün en çok konuşulan meselesi haline geldi.

BAKANLAR MUSAB TURAN'IN SORUSUNA NE CEVAP VERDİLER?

Musab Turan'ın sorusuna Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cevap verdi. Sert bir yanıt veren Mustafa Varank, “Sen şov yapmak istemişsin ama ben sana cevabını vereceğim. Bence sen şu anda bir maskeli balo yapıyorsun. AK Parti her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele etmiştir. Bizlerin illegal bir yapıyla ilişkili olması mümkün değildir. Yasal olmayan işlere bulaşmış gayri ciddi bir insanın açıklamalarını dikkate alıp devletin bakanının söylediklerini dikkate almıyorsanız bence orada bir sorun vardır.” dedi.

MUSAB TURAN KİMDİR, NERELİDİR?

1989 yılında doğmuştur. Son 10 yıldır Anadolu Ajansı'nda ekonomi muhabiri olarak çalışmaktadır. Teknoloji ve inovasyoın alanlarında da çalışmalar yapmaktadır. Video paylaşım siteleri için viçerik üretmektedir. Anadolu Ajansı'ndaki iş hayatı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında sorduğu soru ile son bulmuştur.

Gündem Haberleri