Mustafa Sarıgül İçin Mahkemeden Haciz Kararı! İtiraz Reddedildi Yakalama Kararı Çıkarıldı İddiası!

Bir borcu nedeniyle hakkında haciz işlemi başlatılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün otomobili hakkında yakalama kararı çıkarıldığı iddia edildi.

Bir borcu nedeniyle hakkında haciz işlemi başlatılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün otomobili hakkında yakalama kararı çıkarıldığı iddia edildi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün mallerına uygulanan haciz işlemine istinaden otomobil hakkında yakalama kararı çıkarıldığı iddia edildi.



MUSTAFA SARIGÜL'ÜN İTİRAZI REDDEDİLDİ!



Oda TV'den Furkan Karabay tarafından yapılan habere göre İstanbul 19. İcra Hukuk Mahkemesi, Mustafa Sarıgül'ün haciz işlemlerine yönelik itirazını reddetti. Bu nedenle Mustafa Sarıgül'ün banka hesaplarına uygulanan bloke işleminin devam ettiği belirtildi.Sarıgül'ün mahkemeden tedbir kararı çıkarılmasını istemesi de reddedilirken davanın 10 Mart'ta görülmesine karar verildi.



OTOMOBİL İÇİN YAKALAMA KARARI ÇIKTI!



Mustafa Sarıgül'ün mallarına getirilen haciz işlemlerine dair bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. Haciz işlemi yapılan Sarıgül'ün otomobili için yakalama kararı çıkarıldı. İlgili otomobil görüldüğü yerde haciz işleminin yapılabilmesi amacıyle yakalanacak.



POLİSLER ARACI GÖRDÜKLERİ YERDE BAĞLAYACAKLAR!



Mustafa Sarıgül'ün İstanbul'un çeşitli yerlerinde akaryakıt istasyonları bulunan Mustafa Turan'a 4 milyon 117 bin TL tutarındaki borcu nedeniyle mahkemeden haciz kararı çıkmıştı. Bu haciz kararı gereği Mustafa Sarıgül'ün sahibi olduğu evlere ve arsalara haciz uygulanmasına karar verilmişti. Buna ek olarak Mustafa Sarıgül'ün Audi marka otomobili de hacze konu olmuştu. O araç için bugün yakalama kararı çıktı. Trafik polisleri aracı gördükleri yerde bağlayacaklar.



TARAFLAR ANLAŞMAYA ÇOK UZAK!



Mustafa Sarıgül'ün aracının plakası mahkeme kararına istinaden polis ekiplerine bildirildi. Bağlanacak olan araç için haciz işlemi uygulanacak. Tarafların anlaşması durumunda haciz kararı kaldırılacak ama bu konuda elde edilen bilgilere göre her iki taraf da anlaşmaya oldukça uzak bir noktada bulunuyorlar.



Emlak365.com

Gündem Haberleri