Mustafa Sarıgül'den "CHP'yi Bölüyorsunuz" Eleştirilerine Çok Konuşulacak Cevap!

CHP kökenli bir siyasetçi olarak Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül kendisine sıkça yapılan “CHP'yi bölüyorsunuz” eleştirisine çok çarpıcı bir cevap verdi.

CHP kökenli bir siyasetçi olarak Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül kendisine sıkça yapılan “CHP'yi bölüyorsunuz” eleştirisine çok çarpıcı bir cevap verdi.

CHP kökenli bir siyasetçi olarak Türkiye Değişim Partisi'ni kurarak siyasi yaşamına farklı bir yerde sürdüren Mustafa Sarıgül'den CHP hakkında çok çarpıcı bir değerlendirme geldi.



CHP'Yİ BÖLMEK İÇİN SİYASET YAPILIR MI?



CHP'lilerin sıklıkla CHP'yi bölmekle suçladığı Mustafa Sarıgül önemli açıklamalarda bulundu. Bir basın mensubunun sorusuna yanıt veren Mustafa Sarıgül, “Biz CHP'nin oyları bölünsün diye siyaset yapmıyoruz. Bu kadar küçük bir düşünceyle parti kurulur mu? Bizim siyasi geçmişimizde böyle küçük kaygılardan politika üretmek olmuş mu?” dedi.



OLMAYAN ŞEYİ BEN NASIL BÖLEYİM!



CHP'nin bölünebilecek bir şey olmadığını söyleyen Mustafa Sarıgül, “Fizik kurallarına göre bir şeyi bölebilmek için o şeyin önce varolması gerekir. Olmayan bir şeyi ben nasıl bölebilirim? Türkiye'deher 5 kişiden birisi CHP'ye oy veriyor. Biz o 1 oyu değil diğer 4 oyu da istiyoruz. 5 oyun beşini de alacağız. İfadelerini kullandı.



KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA ŞANS VERDİM KULLANAMADI!



Kemal Kılıçdaroğlu'na şans verdiğini ama onun kullanamadığını söyleyen Mustafa Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi'ni biz 10 yıl önce kuracaktık. Ancak o zaman kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına geçmişti. Ona şans verdik ve biz parti çalışmalarımızı durdurduk. Geldiğimiz süreçte CHP'nin bir varlık gösteremediğini gördük. Seçim üzerine seçim kaybettiler. Hep debelenip durdular. Halkın da itibar göstermediği bir garip siyasi kuruma döndüler. Bizim de partimizi kurmaktan başka çaremiz kalmadı.” açıklamasını yaptı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri