Mutfaklar Şenlenecek! Tarım Kredi 13 Mart'a Kadar Geçerli Gıda İndirimlerini Açıkladı

Tarım Kredi Marketler indirimli ürünler listesini açıkladı. 13 Mart tarihine kadar geçerli olacak indirimlerin çoğunluğu gıda ürünlerinde olacak. İşte kalem kalem Tarım Kredi İndirimleri

Tarım Kredi Marketlerin şube sayısının her geçen artması ve birçok noktada açılmasıyla birlikte vatandaşların ilgisi de artmaya başladı. Fiyatların rakiplerine kıyasla daha uygun seviyelerde olması, özel indirimler uygulaması Tarım kredi Marketlere olan ilgiyi artırıyor.

TARIM KREDİ MARKETLER 13 MART İNDİRİMLERİ

Artan ilgiye sunduğu indirimler ile yanıt veren Tarım Kredi Marketler vatandaşların günlük hayatında sıkça kullandıkları ürünleri daha uyguna satıyor. Bu kapsamda mart ayının ikinci indirimini ilan eden Tarım Kredi gıda ürünlerini daha düşük fiyattan satacak.

Yeni açıklanan listelerde kahvaltık ürünlerin yanında, temel gıda ürünleri ile atıştırmalıklarda indirim uygulanacağı duyuruldu.

İndirim uygulanacka ürünlerin başında çay, kaşar peyniri, pirinç, kuru fasülye, turşu, rendelenmiş domates, un, kahvaltılık dındık kremesı, çeşitli temizlik ürünleri yer alıyor. Bu ürünler için fiyat listeleri şöyle;

Tarım Kredi Marketlerde Güncel İndirim Listeleri

Tarım Kredi Marketler bu ürünlerin dışında ayrıca Kadınlar Gününe özel indirimler de uyguladı. Çikolata ürünleri, çay çeşitlerinde indirimler uygulandı. Tüm indirimler güncel olaak başlamış olup indirimlerden yararlanmak isteyenler 13 Mart tarihine kadar alışverişlerini yapabilecekler.

TARIM KREDİ ONLİNE ALIŞVERİŞ

Tarım Kredi Ürünleri PTTAVM üzerinde satılıyor. Ancak marketlerde uygulanan indirimler ile online satışlarda ilan edilen fiyatlar arasında farklılıklar olabilir. Müşterilerin online satış fiyatlarına dikkat etmeleri gerekiyor.

Gündem Haberleri