Neftlix Üyelik Ücretlerine Bahar Zammı! Temel, Standart ve Özel Paket Zamlı Fiyat Tarifesi

Dünyanın en önemli dizi ve film platformlarından olan ve milyonlarca kullanıcı olan Neftlix, ülkelerde fiyat tarifelerini değiştirmeye başladı.

Dünyanın en önemli dizi ve film platformlarından olan ve milyonlarca kullanıcı olan Neftlix, ülkelerde fiyat tarifelerini değiştirmeye başladı. Türkiye'de de çok sayıda kişi tarafından kullanılan Neftlix'in yeni ücret tarifesi bundan sonraki dönemde geçerli olacak.

Temel paket, standart paket ve özel paket seçeneklerinin tamamında fiyat artışına giden Neftlix'in yeni fiyat tarifesine ilişkin ayrıntılar şu şekilde;

NEFTLİX'TEN TÜRKİYE'YE YENİ FİYAT TARİFESİ

Türkiye’deki üyelik ücretlerine yapılan zam sonrası Neftlix'in aylık paketleri yüzde 31 ile yüzde 50 oranında daha pahalı olacak. Bu kapsamda en ucuz Neftlix paketi bundan sonraki dönemde 26.99 TL olacak. Özel paket olan üyeliğin fiyatı ise 54.99 TL olarak uygulanacak. İşte eski fiyatlar ve zamlı fiyatlar.

17.99 TL olan Neftlix Temel Paket Fiyatı 26.99 TL olarak uygulanacak.

29.99 TL olan Neftlix Standart Paket Fiyatı 40.99 TL olarak uygulanacak.

41.99 TL olan Neftlix Özel Paket Fiyatı 54.99 TL olarak uygulanacak.

Neftlix'in resmi olarak duyurduğu zamlı fiyat tarifesi 4 Mart tarihinden itibaren geçerli olacak. Yapılan zamların ardından ise kurumdan resmi bir açıklama geldi.

ZAMLARA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA

Nettlix sözcüsü Türkiye'de uygulanacak olan zamlı fiyat tarifesine ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. Söz konusu yazılı açıklamada aylık ücretlerin yeniden şekillendirildiğini ifade edildi. ve yukarıda yer alan fiyat tarifesi açıklandı. Yazılı açıklamanın devamında ise "Türkiye’deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz." ifadeleri yer aldı. Yapılan bu zamların ardından dolar bazında aylık en ücretin en düşük olduğu ülke konumunda bulunan Türkiye, bu unvanını Arjantin'e kaptırmış oldu.

Gündem Haberleri