Nisan Ayı Gezi ve Tatil Önerileri! Baharda Mutlaka Gitmeniz ve Görmeniz Gereken Yerlerin Listesi

Nisan ayına sayılı günler kala bahar için tatil önerileri arayan kişilere yeni tatil rotası oluşturuldu. Nisan'da gezilecek, gidilecek yerler, Nisan ayı tatil önerileri, Nisan ayında tatil yerleri?

Mart ayının son derece soğuk geçmesi ile beraber baharın gelişini bekleyen kişiler Nisan ayı tatil önerilerini araştırmaya başladılar. Nisan ayında gezilecek yerler için pek çok seçenek sunulurken daha düşük maliyetler nedeniyle yurtiçi tatil önerileri öne çıktı. Özellikle de günübirlik turlar ile ekonomik tatil fırsatları sunulurken arabası olan kişiler içinde farklı tatil mekanları öne çıktı.

Bahar ayı tatil önerileri içerisinde özellikle de festivaller öne çıktı. Örneğin her sene düzenli olarak gerçekleştirilen Çeşme Alaçatı ot festivali her bahar binlerce turiste ev sahipliği yapması ile ünlenirken tur şirketleri de günü birlik ya da konaklamalı gezi seçenekleri sunuyor. Peki, bahar ayı gezi yerleri, tatil önerileri neler?

ÇEŞME / ALAÇATI! ALAÇATI OT FESTİVALİ 2022 NE ZAMAN?

Nisan ayı gezi önerileri arasında ilk sırada yer alanlardan biri hiç kuşkusuz İzmir Çeşme Alaçatı Ot Festivali olarak öne çıkıyor. Festival bu sene Nisan ayına sayılı günler kala düzenlenecek. 24 Mart - 27 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen festivale yine binlerce kişinin katılması bekleniyor. Çeşme'nin en güzel olduğu dönemlerden biri olarak gösterilen Nisan ayında mutlaka tatilcilerin bu rotayı değerlendirmeleri tavsiye ediliyor.

NİĞDE ALADAĞLAR MİLLİ PARKI VE KAMP ALANI! TIRMANIŞ VE YÜRÜYÜŞ İÇİN NİSAN AYI ÖNERİLERİ

Doğa ile baş başa olmak isteyen, kamp, ve yürüyüş yapmak isteyen kişilerin en vazgeçilmez tatil rotaları arasında gösterilen Niğde Aladağlar Milli Parkı, Nisan ayı tatil önerileri arasında bulunuyor.

Nisan ayının gelmesi ile beraber yeşillenmeye başlayan milli park hem kamp hem de yürüyüş ve tırmanma yapmak isteyen doğa tutkunlarının rotasında olması gereken yerler arasında gösteriliyor.

BOLU YEDİGÖLLER VE ABANT TABİAT PARKI

Mevsimsiz ve zamansız tatil mekanları arasında gösterilen Bolu Abant Gölü ile Yedigöller Tabiat Parkı mutlaka herkesin gidip görmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Nisan ayı ile beraber yeşillenmeye başlayan ağaçların farklı renkleri ile görsel bir şölen sunduğu Bolu kesinlikle Nisan ayında tatil yeri önerileri arayan kişilere sunulan seçenekler arasında ilk sıralarda bulunuyor. Aracı olmayan kişiler için tur firmaları 110 liradan başlayan fiyatlarla günübirlik gezi turları düzenliyor.

Gündem Haberleri