NTV Oğuz Haksever Yassıada gafı istifaya mı neden oldu?

Geçtiğimiz aylarda günlerce konuşulan NTV sunucularından Oğuz Haksever’in yaptığı Yassıada gafı sonrasında, Oğuz Haksever 19 yıl 7 ay çalıştığı NTV’den bir mektup yazarak istifa ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda günlerce konuşulan NTV sunucularından Oğuz Haksever’in yaptığı Yassıada gafı sonrasında, Oğuz Haksever 19 yıl 7 ay çalıştığı NTV’den bir mektup yazarak istifa ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında NTV'nin öğle bülteninde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada ziyareti ve oradaki açıklamalarının ekrana geldiği sırada sunucu Oğuz Haksever'in sesi canlı yayına yansımış ve büyük bir gafa neden olmuştu.



YASSIADA GAFI OLAY OLMUŞTU



Mikrofonunun açık kaldığının farkında olmayan NTV sunucularından Oğuz Haksever'in, Cumhurbaşkanı'nın Yaslı Ada açıklaması yayınlanırken “Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…” ifadeleri dinleyenleri şok etmişti.



HAKSEVER SESSİZLİĞİNİ BOZDU



Yaşanan olayın ardından Haksever özür dilese de olay günlerce konuşulup tartışılmıştı. Geçen süre zarfında Haksever sessizliğini yayınladığı NTV’ye veda mektubuyla bozdu. Oğuz Haksever'in istifası sonrasında akıllara, yapmış olduğu Yassıada gafından dolayı mı istifa etti? sorusu akıllara geldi.



OĞUZ HAKSEVER NTV’YE VEDA ETTİ



Haksever NTV'de yayınlanan veda mektubunda şu satırlara yer verdi:



"Değerli arkadaşlarım; kardeşlerim, dostlarım,



19 yıl 7 aylık hikayenin dopdolu, kahramanları için hep güzel duygularla bezeli; içe yazılmış, görünmez sayfalarından sonra boşluk başlıyor.



Hep birlikte kıvanç duyduğumuz, duyacağımız yayınlar yaptık. İçimde bu kurumdan gelip geçmiş, gelmiş ve yola devam eden hiç kimse için kendi özelimde bir olumsuzluk bulmuyorum.



Gerçekten...



İyi duygularımı yazmak için çok sayıda tuşa basabilirim. Ama yukarıdaki ve aşağıdaki harflerin, karakterlerin her bir zerresine sizler için iyi duygularımı; sağlık, mutluluk, başarı dileklerimi yüklediğimi, iliştirdiğimi bilmenizi rica ediyorum.



Hayatımın çok önemli bir bölümüne; üçte birine, meslek hayatımın yarısına eşliğiniz ve katkınız için şükran duyuyorum. Aranızda bilenler var. Kırdığımı düşündüğüm yoldaşlarımdan kısa sürede özür dilemişimdir. Basiretimin bağlandığı bir özürlük olayım varsa beni affetmelerini diliyorum."



NE DERSİNİZ?



Ayrılık kararının ardından sosyal medya hesabından Haksever'e yönelik paylaşımda bulunan Fatih Portakal ise, "Güle güle Oğuz abi. Umarım mesleki yaşantınızın belki şimdilik olan bu son bölümünü sorgulayıp, kendi adınıza dersler çıkarabilirsiniz. İlerisi için iyi olabilir. Ne dersiniz?” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com


Gündem Haberleri