Nusret Gökçe "Burası Benim Doğduğum Ev"

Yapmış olduğu tuzlama hareketi ile tüm dünyada fenomen olmayı başaran Nusret Gökçe instagram hesabı üzerinden doğduğu evin resimlerini paylaştı.

Yapmış olduğu tuzlama hareketi ile tüm dünyada fenomen olmayı başaran Nusret Gökçe instagram hesabı üzerinden doğduğu evin resimlerini paylaştı.

Salt Bae adı verilen tuzlama hareketi ile gündem olmayı başaran Nusret Gökçe doğduğu evi ziyaret etti.



Sık sık memleketine yapmış olduğu yatırımlar ile gündeme gelen Nusret Gökçe yine memleketini ziyaret etti ve resmi İnstagram hesabı üzerinden evinin resmini paylaştı.



"Motivasyon Kaynağım"



Nusret Gökçe instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda "motivasyon kaynağım" yazarak doğduğu ve çocukluğunda yaşadığı evin resimlerini paylaştı. Hayatı muhteşem bir zafer hikayesi olan Gökçe sıfırdan zirveye tırmanan kariyeri ile dikkat çekiyor.



Nusret Gökçe Nereli?



Survivor programının ödüllerine katılarak adını duyuran Nusret Gökçe ile Acun Ilıcalı aslında hemşeri. Acun Ilıcalı gibi Nusret Gökçe'de Erzurumlu. Nusret Gökçe Erzurum'un Şenkaya ilçe sınırları içerisinde yer alan Paşalı köyünde dünyaya gözlerini açtı. Çocukluğunun ilk dönemlerini yaşadığı ve oldukça zorlu bir hayat mücadelesi verdiği köyünü asla unutmayan Gökçe bundan öncede köyüne yapmış olduğu yardımlarla ve yaptırdığı külliye ile magazin gündemine gelmişti.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Gündem Haberleri