Nusret Gökçe'nin Beverly Hills Dükkanı İçin Ödediği Aylık Kira Dudak Uçuklattı!

Saltbea adı verilen Tuz serpme hareketi ile tüm dünyada tanınan bir fenomen haline gelen Nusret Gökçe Amerika'da da yeni açtığı dükkanları ile sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. İngiliz aksiyon yıldızı Jason Statham'ı mekanında ağırlayan Gökçe Amerikan medyası tarafından acımasızca eleştirildi. Ünlü ismin aylık dükkan kirası için açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor isimli yarışmanın ödül yemeklerinde boy göstermesinin ardından şöhrete kavuşan ve yapmış olduğu Saltbea adı verilen tuz serpme hareketi ile tüm dünya çapında büyük bir üne kavuşan Nusret Gökçe Amerika'da da sık sık magazin basınına konu olmaya devam ediyor.

Özelliklede dünyaca ünlü yıldızları sık sık restoranlarında ağırlayan ve onlarla çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Gökçe Amerikan basını tarafından acımasızca eleştirildi. Gökçe'nin dükkanlarının iş yapmadığını belirten yazılarda yapılanların ise reklam olduğu iddialarına yer verildi.

NUSRET GÖKÇE'NİN AMERİKA'DA KAÇ DÜKKANI, RESTORANI VAR?

Dünyanın farklı ülkelerinde de şubeler açmaya başlayan Nusret Gökçe 6 ülkede yer alan 23 restoranı ile sektörde hizmet vermeye devam ediyor. Ünlü ismin 2 bin çalışanı bulunurken 24. restoranını Amerika Beverly Hills'te açmıştı. Dünyanın en pahalı yerleşim yerleri arasında yer alan Beverly Hills'te restoran açan Nusret Gökçe'nin böylelikle Amerika'da mekan sayısı da beşe yükselmiş oldu.

Ünlü ismin restoranın aylık kirasının 70 bin dolar olduğu iddia edilirken 580 bin liralık aylık kira Türkiye'de de çok konuşulanlar arasına girdi. Ünlü ismin yeni açmış olduğu mekanında İngiliz aksiyon yıldızı Jason Statham'ı ağırlaması da eleştiri konusu oldu. Amerikan medyası tarafından yapılan haberde Los Angeles Beverly Hills'te yaşayan kişilerin böyle bir dükkanın açıldığından dahi haberi olmadığı iddia edilirken mekana gelenlerin ise sadece bedava yiyip içip resimlerini sosyal medyada yayımlayan kişiler olduğu söyledi.

Gündem Haberleri