Oburiks Gerard Depardieu İstanbul'da Eve Çevirdiği Balıkçı Teknesinde Yaşayacak!

Asteriks & Oburiks filminin Oburiksi Gerard Depardieu, her şeyini satıp İstanbul'a taşınıyor. Ünlü isim apartman dairesine çevirdiği balıkçı teknesinde yaşayacak.

Asteriks ve Oburiks filmlerinden tanıdığımız Fransız oyuncu Gerard Depardieu rotasını Türkiye'ye çevirdi. Altın Küre Ödülü sahibi olan oyuncu, bundan sonra kendi ülkesinde daha az vakit geçireceğini ve İstanbul ile Dubai'de daha fazla zaman geçirmek istediğini belirterek herkesi şaşırtan bir karar aldı.

OBURİKS TÜRKİYE'YE TAŞINIYOR!

Asteriks & Oburisk filminin Oburiks'i Gerard Depardieu, iki büyük balıkçı teknesi aldığını söyleyerek, bunlardan birinin Dubai'de olduğunu diğerinin ise İstanbul'da olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, İstanbul'da ton balığı avlamak için kullanılan balıkçı teknesini bir apartman dairesi haline getirdiğini ve artık burada yaşayacağını açıkladı.

FRANSA'DA YAŞAMAK İSTEMİYOR

73 yaşındaki Gerard Depardieu, Fransa'ya sadece film çekimleri için geleceğini ancak kendi ülkesinde çok fazla yaşamak istemediğini belirtti. Paris'te bulunan üzüm bağlarını ve evini de satışa çıkarak ünlü isim bundan sonra İstanbul ve Dubai'de kalacak.

Balıkçı teknesini eve çeviren '' Oburiks '' artık daha huzurlu bir yaşam istediğini, bu nedenle Fransa'dan uzaklaştığını söyledi. Gerard Depardieu çok yakında İstanbul'daki balıkçı teknesinde yaşamaya başlayacak.

Gündem Haberleri