Öfkeli Kadın Sürücü Etrafa Tehditler Savurdu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da küçük bir trafik kazası yaşandı. Her iki sürücünün de burnunun dahi kanamadığı kaza sonra araçlardan birinin sürücüsü olan kadın çok öfkelendi. Aracından aldığı sopayla kazaya karışan diğer aracın sürücüsüne tehditler savuran kadını polis güçlükle sakinleştirdi.

Birkaç gün önce Beylikdüzü'nde iki aracın karıştığı küçük bir trafik kazası yaşandı. Kazada her iki sürücü de yara almazken, araçlarında önemsiz bir maddi hasar oluştu. Ancak kazaya karışan kadın sürücü çok sinirlendi. Eline sopa alan kadın sürücü, kazaya karışan diğer sürücünün üzerine yürüyerek tehditler savurdu.

Yoğun İstanbul trafiğinde her gün yüzlercesi yaşanan trafik kazalarından biri de Beylikdüzü'nde yaşandı. Kazada her iki sürücünün de burnu dahi kanamadı. Kazanın boyutu öyle küçüktü ki kazaya karışan araçlar sadece önemsiz maddi hasar aldı. Ancak kazaya karışan araçlardan birinin sahibi olan kadın duruma çok sinirlendi.

Aracından Sopa Çıkardı

Beyikdüzü'nde trafikte seyrederken maddi hasarlı kazaya karışan kadın sürücü duruma çok sinirlendi. Bir anda aracından çıkardığı sopayla kazanın diğer tarafı olan aracın sürücüsünün üzerine yürüyen kadın herkesi şaşkına çevirdi. Kaza yapan araçlar trafiği tıkadığından olay yeri zaten bir anda kalabalıklaştı. Üzerine öfkeli kadının elinde sopayla bağırdığını görenler de durup olayı izledi.

Vatandaşlardan bazıları öfkeli kadını cep telefonu kameralarıyla videoya aldı. Herkesi şaşkına çeviren öfkeli kadın sürücünün, kaza yaptığı aracın sürücüsü olan adamın üzerine yürümesi herkesi şaşkına çevirdi.

Tehditler Yağdırdı

Vatandaşların cep telefonu kameralarıyla çektiği görüntüye göre öfkeli kadın aracından çıkardığı sopayla adamın üzerine yürürken bir yandan da tehditler savurdu. İkili arasında çıkan küçük tartışma bir anda kadın sürücünün öfke patlamasıyla yaşamasıyla birlikte şiddetli bir söz dalaşına döndü.

Öfkeli kadın sürücü elindeki sopayı sallayarak, "Ben sana vurdum özür dilerim diyeceksin. Bir kelime daha edersen beynini parlatırım." diyerek adamı tehdit etti. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü de neye uğradığını şaşırsa da haklı olduğunu anlatmak için o kadına bağırarak karşılık veri.

Öfkeli Kadın Sürücüyü Polis Sakinleştirdi

Yaşanan kaza o kadar önemsiz bir boyuttaydı ki ilk başta polis çağırmak kimsenin aklına dahi gelmedi. Ancak kadın sürücünün tavırları ve elindeki sopayı gören vatandaşlar durumu bildirmek için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Vatandaşların ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gelerek öfkeli kadın sürücüyü sakinleştirdi. Polisin olayı yatıştırmasının ardından taraflar olay yerinden ayrıldı.

Gündem Haberleri