OGM İşçi Alımı İŞKUR Başvuru Ekranı Form Doldurma Sayfası

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 5000 geçici işçi alımı yapacak. İşçi alımı İŞKUR başvuru ekranı üzerinden form doldurma ile yapılacak. İŞKUR OGM İşçi Alımı Başvuru Bağlantısı ve tüm detaylar Emlak365'te

Emlak365.com - OGM, Resmi Gazete'de yayımlanan bir duyuru ile 5.000 geçici işçi alımı yapacak. OGM personel alımlarına başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. İlan için istekli olan adaylar ise İŞKUR OGM İşçi Alımı Başvuru Ekranı ve Form Doldurma Sayfası araması yapıyorlar. Adayların işçi alımı için nasıl başvuru yapacaklarını adım adım aktarıyoruz.

İSKUR.GOV.TR OGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan personel alımları geçici statüde olacak. İlana göre personel alımları 5 ayrı kadroda olacak ve 5.000 personel kurumda istihdam edilecek. Adaylar İŞKUR üzerinden yapacakları başvurular ile orman işçisi, itfaiyesi, aşçı,işletme elektronik bakımcısı ve diğer fidanlık işçileri kadrolarında istihdam edilecekler. İlana başvuru yapacaklar için OGM hangi kadrodan kaç personel alımı yapılacağına dair kontenjanları açıkladı.

OGM ilanı açık kadro kontenjan listesi

Diğer Orman İşçileri kadrosu için OGM 3.937 personel alımı yapacak.

İtfaiyeci kadrosu için OGM 500 personel alımı yapacak.

Aşçı kadrosu için OGM 280 personel alımı yapacak.

Fidanlık ve Bahçevan İşçileri kadrosu için OGM 183 personel alımı yapacak.

İşletme Elektronik Bakımcısı kadrosu için OGM 100 personel alımı yapacak.

OGM 5.000 işçi alımı başvuruları için adayların yapması gereken işlemler neler?

Yukarıda yer alan OGM işçi alımı başvuruları 11 Nisan tarihinde başlayacak. Bu kapsamda adaylar 11 Nisan günü itibariyle İŞKUR'un resmi web sitesine girecekler. Buradan üyelikleri olanlar oturum açacaklar daha sonra OGM'nin yayımladığı duyuru üzerinden başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemleri 15 Nisan tarihine kadar devam edecek. OGM'nin duyurusuna ise açık iş ilanları sayfasından işyeri türü kamu olarak seçilip aratılarak bulunacak.

Gündem Haberleri