Oğulcan Engin ve Sevgilisi Ezgi Eyüboğlu Lüks Rezidans Dairesi İle Konuşulmaya Devam Ediyor!

Seda Sayan İle eski futbolcu ve şimdiki spor yorumcusu Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin sevgilisi Ezgi Eyüboğlu lüks rezidans evlerinde karantina sürecine devam ediyor.

Seda Sayan İle eski futbolcu ve şimdiki spor yorumcusu Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin sevgilisi Ezgi Eyüboğlu lüks rezidans evlerinde karantina sürecine devam ediyor. Spor videosu paylaşan Ezgi Eyüboğlu yorum yağmuruna tutuldu. Oğulcan Engin'in lüks evi gündemden düşmüyor. Detaylar haberimizde...

Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu sürpriz bir aşka yelken açmış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.



Uzun süre Seda Sayan'ın ilişkiye onay vermediği iddiaları ile konuşulan çift şimdilerde ise Oğulcan Engin'in lüks rezidansı ile gündemde.



EZGİ EYÜBOĞLU SPOR VİDEOSU YAYIMLADI, KONUŞULAN OĞULCAN ENGİN'İN LÜKS REZİDANSI OLDU!



Daha önce karantina günlükleri notu ile paylaştıkları resimleri ile konuşulan Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüpoğlu bu seferde Eyüpoğlu'nun spor yaparken paylaştığı spor videosu ile gündeme geldi.



Koranavirüs nedeni ile ünlü isimler evde spor yaparken video paylaşırken Ezgi Eyüboğlu tarafından yapılan paylaşım da spordan ziyade Oğulcan Engin'in süper lüks evinin dekorasyonu paylaşım konusu oldu.





OĞULCAN ENGİN'İN EVİNİN İÇİ MERAK KONUSU OLDU!



Videoyu izleyen pek çok kişi Ezgi Eyüpoğlu tarafından yapılan sporun yerine Oğulcan Engin'in lüks evinin içini incelemeye aldı.





Daha öncede Oğulcan Engin evinden paylaşmış olduğu bir stroy ile dikkat çekmiş, duvarda yer alan örümcek adam heykeli çok beğenilmişti.





Emlak365.com


Gündem Haberleri