Oğuzhan Uğur'a İlginç Konuk Teklifi

Son dönemlerde sosyal medya kanalında yaptığı programa siyasetçileri konuk eden ve gündemi değiştiren konulara değinen Oğuzhan Uğur'a oldukça ilginç bir talep geldi. Şampiyonluk bekleyen ve takımın kötü gidişatı nedeniyle başkana kızgın olan Fenerbahçe taraftarı, Ali Koç'un konuk olmasını istedi.

Youtube kanalında yaptığı "Mevzular Açık Mikrofon" isimli programda gündemdeki siyasetçileri konuk eden ve çok konuşulan konulara değinen Oğuzhan Uğur'a oldukça ilginç bir teklif geldi. Sezon başında şampiyonluğa inanan ancak son haftalarda takımın gidişatından memnun olmayan Fenerbahçe taraftarı, Başkan Ali Koç'un programa konuk olmasını ve seyircilerin de tamamen Fenerbahçe taraftarından oluşmasını istedi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur yıllardır "Mevzular" isimli programında ülke meseleleri hakkında bazı yorumlarda bulunuyor. Zaman zaman bu programa da alanında uzman ve tecrübeli konuklar alarak çeşitli değerlendirmelerde bulunan Oğuzhan Uğur, seçim sürecinin yaklaşmasıyla farklı bir konsept yarattı ve Youtube kanalında yayınladığı "Mevzular Açık Mikrofon" isimli bir programa başladı.

Programa bugüne kadar farklı görüşlerden bir çok siyasetçi katıldı. Ümit Özdağ, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Muharrem İnce, Barış Atay, Ahmet Davutoğlu, Metin Külünk Cem Uzan gibi siyasete yön veren isimler programa konuk oldu. 

Programda genel manada karşıt görüşlü seyirciler, konuk siyasetçiye bazı sorular sorarak merak ettikleri konulara açıklık getirmesini istedi. Çoğunlukla karşıt görüşlü gençlerden oluşan seyirciler, zaman zaman konuk siyasetçiyi sert sözlerle eleştirerek zor durumlarda da bıraktı. 

Ali Koç'u Konuk Al

Fenerbahçe taraftarları herkesin beğeniyle izlediği "Mevzular Açık Mikrofon" programına Başkan Ali Koç'un konuk olmasını istedi. Tıpı karşıt görüşlü gençlerin konuk siyasetçiye yüksek perdeden sert sorular sorduğu gibi başkanı ve yönetimi eleştirmek isteyen ve artık şampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşan Fenerbahçe taraftarı, bire bir başkanla muhatap olup gerek eleştirilerini iletmek gerekse aklındakileri sormak istiyor.

En son 2013-2014 yılında Şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe'de sezon biter bitmez yeni sezon hazırlıkları başlamış ve başta teknik direktör olmak üzere takımın neredeyse tamamı değiştirilmişti. Jorge Jesus yönetiminde sezona adeta fırtına gibi başlayan Fenerbahçe, taraftarına bu sezon 8 yıllık şampiyonluk hasretinin sona ereceğini hissettirdi.

Ancak Dünya Kupası nedeniyle verilen aradan önce evinde Giresunspor'a mağlup olan Fenerbahçe'de puan kayıpları üst üste geldi. Liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, üzerine bir de ezeli rakibine mağlup olunca liderle puan farkı da açılmış oldu.

Taraftarın Sabrı Taştı

Fenerbahçe son olarak Bruma'nın bonservisinin alındığını duyurdu. Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından kiralanan Bruman'nın bonservisi için 4,25 milyon avro ödenmesi taraftarın sabrını iyiden iyiye taşırdı. Fenerbahçe'nin bu sezon hiç katkı alamadığı Portekizli oyuncu sadece 1 maçta 27 dakika süre aldı.

Gündem Haberleri