Okan Bayülgen: Birçok İş Yapıp 3 Dükkanımı Ayakta Tutmaya Çalışıyorum!

Pandemi pek çok sektörü olduğu gibi eğlence ve sanat dünyasını da olumsuz etkiledi. Sektörde çalışan pek çok kişi mağdur olurken Nişantaşı'nda bir kafede sıra beklerken görüntülenen Okan Bayülgen'de önemli açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgını nedeni ile yaşanan ekonomik dalgalanma pek çok etkinliğin iptal edildiği ve zorunlu kısıtlama kararları kapsamına giren sanat ve eğlence sektörünü de olumsuz etkiledi.

Özellikle de sektörde yer alan isimlerin yapmış olduğu açıklamalar ile kamuoyu gündemi de meşgul eden pek çok tartışmaya da konu olan eğlence ve sanat sektörünün ünlü isimlerinden Okan Bayülgen Nişantaşı'nda bir kafe önünde sıra beklerken magazin basınına önemli açıklamalarda bulundu.

OKAN BAYÜLGEN: ÇALIŞIR DÜKKANLARIMI AYAKTA TUTARIM!

Pandemi nedeni ile ekonomide yaşanan dalgalanmanın kendisini de olumsuz etkilediğini belirten Okan Bayülgen “Ben birçok iş yapıp, üç dükkanımı ayakta tutmaya çalışıyorum personelimle beraber, dolayısıyla kişisel olarak çalışır yine dükkanları ayakta tutarım” diyerek şu anda dükkanlarını kapatmamak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

55 yaşından büyük olduğu için koronavirüs salgınında birinci doz aşısını olduğunu belirten Okan Bayülgen Bodrum'da işletmekte olduğu Kabere ve Dada Salon'u açmak için beklediklerini belirterek "İlk olarak Bodrum'da bulunan dükkanları açmak için bekliyoruz. Aşılanma sürecinin tamamlanmasının ardından muhtemelen Eylül ayında her şey normale dönmüş olur diye düşünüyorum.

Ben 55 yaş üstü olduğum için birinci doz koronavirüs aşısı oldum. İkinci doz aşı olmak için beklemedeyim. Devletin aşı olmak için bekleyen kişilere aşı seçeneği sunmasından ve aşılama performansından ben memnunum. Aşı karşıtları için de bir şey söyleyemem. Herkesin kendi kararı" dedi.

Gündem Haberleri