Okullar Tatil Mi Edildi, Kar Tatili Var Mı? 10 Şubat 2022 Perşembe Eğitime Ara Verilen İller

Türkiye'de bazı şehirlerde yoğun kar yağışları yeniden başladı. Bazı illerde bundan dolayı okulların tatil edildiği haberleri geldi. 10 Şubat 2022 Perşembe günü okullar hangi illerde tatil edildi?

Türkiye yeni bir soğuk hava akımının etkisi altına girdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarıları etkisini göstermeye başladı. Bazı bölgelerde yoğun kar yağışları trafiğin kapanmasına neden olurken hayat olumsuz şekilde etkilendi. Bu gelişmeler üzerine ise bazı valilikler açıklamalar yaparak yoğun kar yağışlarından dolayı okullardaeğitime ara verildiğini duyurdular. Peki hangi illerde okullara kar tatili verildi? 10 Şubat 2022 Perşembe günü hangi illerde okullar tatil olacak? İşte okulların tatil olduğu illerin listesi...

AFYONKARAHİSAR İÇİN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan son durum güncellemesine göre şehirde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Köy yollarının ulaşıma kapanabileceği riskine karşı böyle bir karar verildiği ilan edildi.

AKSARAY'DA OKULLAR İÇİN TATİL KARARI

Aksaray Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Sultanhanı ve Esskil ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışından dolayı eğitime 1 gün süreyle ara verildi. İlçe merkezleri ve ilçeye bağlı tüm okulların 1 gün süreyle kar tatilinde olacakları bildirildi.

BALIKESİR'DE OKULLAR İÇİN TATİL KARARI

Balikesir Valiliği de yoğun kar yağışından dolayı kar tatili kararı aldı. ANcak bu karar tüm şehir için geçerli olmayacak. İrvindi ve Manyas ilçelerinde taşımalı eğitime 1 günlük ara verildi.

BİLECİK VE İLÇELERİNDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kar nedeniyle eğitime ara verilen illerden birisi de Bilecik oldu. Bilecik Valiliği tarafından verilen karara göre il merkezinde ve ilçelerde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

ÇANAKKALE İÇİN KAR TATİLİ KARARI

Çanakkale Valiliği tarafından detaylı bir kar tatili açıklaması yapıldı. Buna göre Bayramiç, Biga, Çan ve Lapseki ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Ayrıca Yenice ilçesinde de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

ÇANKIRI KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Çankırı Valiliği tarafından verilen bilgilere göre şehrin Çerkeş, Orta ve Yapraklı ilçelerinde eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Çerkeş ilçesinde kar tatilinin Cuma günü de devam edeceği bildirildi.

DENİZLİ'DE OKULLARA KAR ENGELİ

Denizli Valiliği tarafından bir açıklama yapılarak Çameli ilçesinde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

ESKİŞEHİR İÇİN KAR TATİLİ DUYURUSU

Eskişehir Valiliği'nin yaptığı duyuruya göre Mihalıççık ve İnanü ilçelerinde eğitime 1 gün süreyle yoğun kar yağışı gerekçesiyle ara verildi.

KARAMAN'DA KAR TATİLİ İLAN EDİLDİ

Yoğun kar yağışlarının etki altına aldığı Karaman için Karaman Valiliği kar tatili açıklaması yaptı. Buna göre 10 Şubat 2022 Perşembe günü il genelinde yüz yüze eğitime 1 günlük ara verildi.

KONYA'DA EĞİTİME ARA

Yoğun kar yağışı altında kalan Konya'da da kar tatili açıklaması yapıldı. Konya Valiliği tarafından verilen bilgilere göre il genelinde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildiği ve uzaktan eğitim yapılacağı bildirildi.

NİĞDE İÇİN KAR TATİLİ İLANI

Niğde Valiliği de yoğun kar yağışı gerekçesiyle il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini ilan etti.

Gündem Haberleri