Ömer Arzu Sabancı Çifti İngiltere'de 23 Milyon Liralık Ev Almaya Hazırlanıyor

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancı ailesinin mensuplarından Ömer - Arzu Sabancı çiftinin İngiltere'de ev satın almak için arayışta olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancı ailesinin mensuplarından Ömer - Arzu Sabancı çiftinin İngiltere'de ev satın almak için arayışta olduğu öğrenildi...

Magazin dünyasının renkli isimleri arasında yer alan Arzu Sabancı İngiltere'de ev sahibi olmak için kolları sıvadı.



Arzu Sabancı'nın bölgede uzun süredir ev arayışında olduğu, değeri 3 milyon sterlin olan bir evi beğendiği ve evi satın almak için eşinden onay beklediği iddia edildi.



Cotswolds İngiltere'de Malikane Arıyor!



İngiltere'de tarihi dokusu ile hayranlık uyandıran evlerin ve eski malikanelerin ağırlıklı olarak yer aldığı yerleşim yeri olan Cotswolds bölgesinden ev aradığı öğrenilen Arzu Sabancı'nın 6 odalı bir malikane için pazarlık içerisine girdiği öğrenildi.



Aynı bölgede daha önce de Yasemin ile Dikran Masis ev almışlardı. Kraliyet ailesine mensup olan kişilerin ağırlıklı olarak yaşadığı bir yerleşim yeri olması ile dikkat çeken bölgede 6 odalı bir malikane beğenen Arzu Sabancı'nın ev için 3 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu, evi satın almak için eşinin onayını beklediği iddia ediliyor.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Gündem Haberleri