Oppo Find X2 Türkiye Fiyatı Açıklandı! İşte Merak Edilen Fiyat ve Özellikleri

Akıllı cep telefonu sektöründe korana virüs salgını nedeni ile ara verilen tanıtımlar yeniden başladı.

Akıllı cep telefonu sektöründe korana virüs salgını nedeni ile ara verilen tanıtımlar yeniden başladı. Oppo Find X2 pro inceleme raporu teknoloji meraklıları ile paylaşılırken merak edilen fiyat sorusu da yanıt buldu. Oppo Find X2 fiyat ve özellikleri teknoloji tutkunları ile paylaşıldı. İşte merak edilen soruların yanıtları...

OPPO markasının amiral modelleri arasında yer alan Find X serisinin son üyesi Oppo Find X2 teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu.



OPPO FİND X2 LANSMANI ONLİNE OLARAK YAPILDI!



Korana virüs salgını nedeni ile online lansman tanıtımı yapılan Oppo Find X2 modeli için merak edilen sorular yanıtlandı.



Burcu Esmersoy tarafından moderatörlüğün üstlenildiği online lansman tanıtımında OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou önemli açıklamalarda bulundu.



Zhou “Konuştuğumuz mükemmelliği en iyi şekilde gösteren Find X2'de en güçlü Snapdragon işlemcisi olan 865'i kullanıyoruz. Sony'nin en yeni IMX708 sensörüyle birlikte gelen 3'lü kamera sistemi ile çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. 65W Super VOOC hızlı şarj teknolojisi ile sadece 38 dakikada telefonu tamamen şarj edebilirsiniz" diyerek telefonun hızlı şarj özelliğine vurgu yaptı.



OPPO FİND X2 TÜRKİYE FİYATI KAÇ LİRA?



Tanıtımı gerçekleştirilen OPPO Find X2 Türkiye satış fiyatı lansmana özel olarak tavsiye edilen internet satış fiyatı 9.999,00 lira olarak açıklandı.



OPPO FİND X2 ÖZELLİKLERİ NELER?



4200mAh pil



65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj



Yeni nesil UFS 3.0 + TW + HPB özelliği



Qualcomm Snapdragon 865 Mobil Platform



O1 Ultra Görüş Motoru



3168 x 1440, 513 PPI çözünürlük,



Emlak365.com


Gündem Haberleri