Orman Genel Müdürlüğü 274 İşçi Alımı Yapıyor! OGM İŞKUR İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye'de işsiz sayısı oldukça yüksek seviyede seyrederken Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından farklı illerde görevlendirilmek üzere 274 işçinin işe alınacağını duyurdu.

Türkiye'de işsiz sayısı oldukça yüksek seviyede seyrederken Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından farklı illerde görevlendirilmek üzere 274 işçinin işe alınacağını duyurdu. 4 ayrı meslek kolunda gerçekleşecek olan işe alımlarda buldozer operatörü, greyder operatörü, ekskavatör operatörü ve iş makineleri operatörü aranıyor. OGM 275 işçi alımı İŞKUR başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye'de işsiz vatandaşlara yönelik yayınlanan iş ilanları büyük bir ilgi görmeyedevam ediyor. İş arayan vatandaşların öncelikleri ise kamu kurumlarında işe girmek oluyor. Bu nedenle İŞKUR üzerinden yayınlanan kamu kurumu iş ilanları yoğun şekilde takip ediliyor. Son yayımlanan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 274 kişiyi işe alacağını duyurdu. OGM 274 işçi alımı iş başvurusu nasıl yapılır? OGM 274 işçi iş başvuru tarihleri belli oldu mu?



Orman Genel müdürlüğü 274 daimi işçi kadrosuna alım yapılacağını açıkladı. Bu işe alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak. OGM 274 işçi alımı iş başvuruları 5 Ekim ile 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. Vatandaşlar bu işlere İŞKUR'un internet sitesi aracılığı ile başvurabilecekler. Online başvuru ile iş başvurusu yapacak olan vatandaşlar başvuru sonuçlarını yine internet üzerinden öğrenebilecekler.



OGM DOZER OPERATÖRÜ İŞÇİ ALIMI ÖZEL ŞARTLARI NELERDİR?



-En az 1 yıllık Milli Eğitim Bakanlığı onaylı dozer operatörü sertifikası sahibi olmak



-Psikoteknik raporu alabilecek durumda bulunmak



-Tam teşekküllü hastanelerden ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığının bulunmadığına dair sağlık saporu almak



-40 yaşından gün almamış olmak



-En az ilköğretim mezunu olmak





OGM GREYDER OPERATÖRÜ İŞÇİ ALIMI ÖZEL ŞARTLARI NELERDİR?



-En az 1 yıllık Milli Eğitim Bakanlığı onaylı greyder operatörü sertifikası sahibi olmak



-Psikoteknik raporu alabilecek durumda bulunmak



-Tam teşekküllü hastanelerden ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığının bulunmadığına dair sağlık saporu almak



-40 yaşından gün almamış olmak



-En az ilköğretim mezunu olmak



OGM İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?



İŞKUR kaydı olan vatandaşlar kurumun internet sitesine iş arayan kimlikleri ile giriş yaparlar. Burada iş arama bölümüne girilir. Açılan formda iş yeri türü olarak kamu seçilir, iş yeri ünvanına ise orman yazılarak arama yapılır. Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tüm iş ilanları bu arama neticesinde listelenir. Bu listede yer alan iş ilanlarının detay bölümlerinde bulunan “başvur” butonu ile iş başvurusu gerçekleştirilir.



Emlak365.com


Gündem Haberleri