Osmaniye'de Arazi Anlaşmazlığı: Baba Oğlunu Pompalı Tüfekle Vurdu!

Arazi anlaşmazlığı kavgaları son yıllarda giderek büyüyen bir sorun haline gelmeye devam ederken ne yazık ki bir kötü haberde Osmaniye'den geldi.

Arazi anlaşmazlığı kavgaları son yıllarda giderek büyüyen bir sorun haline gelmeye devam ederken ne yazık ki bir kötü haberde Osmaniye'den geldi. Osmaniye'de arazi anlaşmazlığı nedeni ile baba ile oğul arasında yaşanan kavgada kan aktı!

Osmaniye'ye bağlı olan Kadirli ilçesinde iddialara göre baba ile oğul arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışma yaşandı. Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Yukarı Çiyanlı köyünde yaşayan Zeki K. ile 35 yaşında olduğu öğrenilen oğlu Zübeyir K. arasında köyde bulunan bir arazi nedeni ile tartışma yaşandı.



Tartışma kısa sürede büyüyerek ikili arasında kavgaya dönerken tartışma esnasında Zeki K. yanında bulunan pompalı tüfek ile oğluna ateş açtı. Pompalı tüfekten çıkan kurşunla yaralanan Zübeyir K.'nın durumunun ağır olduğu açıklandı.



ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI NEDENİ İLE OĞLUNU VURDU!



Son yıllarda arazi anlaşmazlıkları nedeni ile yaşanan kavgalar ve ölümlerin sayısı hızla artmaya devam ederken ne yazık ki olayın son yaşandığı yerlerden biride Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Yukarı Çiyanlı köyü oldu. Üstelik bu kez yaşanan kavgada kurşun sıkan kişi baba, kurşunlara hedef olan kişi ise oğlu oldu.



35 yaşındaki Zübeyir K. babası ile yaşamış olduğu arazi kavgası nedeni ile babasının yanında getirdiği pompalı tüfekle açmış olduğu ateş sonucunda göğsünden vurularak ağır yaralandı. Olaya tanık olan kişilerin haber verdikleri ambulansla gelen sağlık çalışanları tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç adam ilk önce Kadirli Devlet Hastanesine oradan da Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi.



Pompalı tüfekle göğsünden vurulan 35 yaşındaki Zübeyir K.'nın durumunun kritik olduğu açıklanırken bir anlık sinirine hakim olamayarak öz oğlunu vuran babası ise olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri