Ozan Çolakoğlu Gülşen Çifti İspanya'dan 4 Milyon Liraya Villa Aldı!

Son dönemde yoğun konser programı ile büyük kazançlara imza atan Gülşen kazandığı paraları emlak yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor.

Son dönemde yoğun konser programı ile büyük kazançlara imza atan Gülşen kazandığı paraları emlak yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor. Azur adını verdikleri birde oğulları bulunan Gülşen Ozan Çolakoğlu çifti İspanya'dan villa satın aldı.

2016 yılında uzun süredir ilişki yaşadığı Ozan Çolakoğlu ile İspanya'da nikah masasına oturarak evlenen Gülşen eşi ile İspanya'dan villa satın aldı.



Tam 4 Milyon Lira Ödedi, İspanya'da Villa Aldı!



İspanya'nın zengin kesiminin yaşadığı Costa Brava bölgesinden iddialara göre Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti villa satın aldı.



Çİftin villa için pazarlık aşamasında 4 milyon liraya el sıkıştığı belirtiliyor. Takvim Gazetesi tarafından yapılan habere göre Gülşen ve aranjörlük işi ile uğraşan eşi Ozan Çolakoğlu emlak yatırımlarına devam ediyor.



Hatırlanacağı üzere Gülşen kısa süre önce de İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan rezidans dairesinii 30 milyon liralık bedelle satışa çıkardıkları iddiaları ile gündeme gelmişlerdi.



Buradan elde ettiği para ile emlak yatırımı yapan ve Londra'dan ev alan Gülşen bu sefer de İspanya'dan villa satın aldı.



Konserder konsere koşan Gülşen yoğun konser programının yanı sıra ekstralar ve albüm çalışmaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.



Tüm konserlerinde biletleri günler öncesinden tükenen Gülşen sahneden elde ettiği geliri emlak yatırımı ile değerlendirmeyi tercih ediyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri