Özhaseki Açıkladı: AK Partili Belediyeler İhtiyaç Sahibi Ailelere Öğrenciler İçin Bedava Tablet, Bilgisayar ve Televizyon Dağıtacak!

Korana virüs salgını nedeni ile yüz yüze eğitimin askıya alınması ve bir süre daha uzaktan eğitime devam edileceğinin açıklanması ile beraber tablet satışlarında büyük bir patlama yaşandı.

Korana virüs salgını nedeni ile yüz yüze eğitimin askıya alınması ve bir süre daha uzaktan eğitime devam edileceğinin açıklanması ile beraber tablet satışlarında büyük bir patlama yaşandı. Süreçte ihtiyaç sahibi çocukların da eşit haklarla eğitim almalarını sağlamak adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki AK Partili belediyelerin çocuklara bedava tablet, bilgisayar ve televizyon dağıtacağını duyurdu.

Okullarda eğitime korana virüs nedeni ile zorunlu olarak uzaktan eğitim yöntemi ile devam edileceğinin açıklanması ile tablet ve bilgisayar satışlarında adeta patlama yaşandı.



Süreçte maddi durumu uygun olan aileler çocuklarının EBA üzerinden eğitim almalarını sağlayacak uygun teknolojik cihazları satın alırken maddi yetersizlik yaşayan aileler ise bu imkanı çocuklarına tanıyamadı.



AK PARTİLİ BELEDİYELER BEDAVA TELEVİZYON, TABLET VE BİLGİSAYAR DAĞITACAK!



Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki eğitimde fırsat eşitliğinin tüm çocukların hakkı olduğunu belirterek AK Partili belediyeler üzerinden maddi durumu uygun olmayan ailelerin çocuklarına eğitim almalarında sorunlar yaşamamaları adına ücretsiz olarak bilgisayar, tablet ve televizyon dağıtacaklarını duyurdu.



Özhaseki yapmış olduğu açıklamasında "Her AK Partili belediyemiz öncelikle kendi, sonra diğer bölgelerdeki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Hedefimiz, ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmamak" diyerek belediyelerin belirleyecekleri ailelere bu hizmeti ulaştıracağını söyledi.



BELEDİYELERDEN SOSYAL YARDIM ALAN MUHTAÇ AİLELERE ÖNCELİK VERİLECEK!



Yardım almak isteyen aileler için başvuru detayları açıklanmazken belediyelerin sosyal yardımlaşma vakıflarından alınacak olan bilgiler sonrasında ihtiyaç sahibi ailelerin belirleneceği, önceliğin zaten hali hazırda sosyal yardım testini geçerek ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere verileceği belirtiliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri