Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

3. kez yakalandığı lenf kanseri ile mücadele eden Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi!

Geçtiğimiz aylarda daha önce iki kez yendiği lenf kanserine yeniden yakalandığı öğrenilen MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un durumunun kötüye gitmesi nedeni ile yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. Hakkında pek çok olumsu haberin çıktığı sanatçının entübe edildiği yönündeki iddialar çevresini ve hayranlarını üzerken sağlık durumu hakkında hem ailesinden hem de yakınlarından yeni açıklamalar geldi.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

Özkan Uğur'un entübe edildiği şeklinde çıkan haberlerin ardından Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur tarafından geçtiğimiz günlerde açıklama gelmişti. Açıklamada sağlık durumuna ilişkin "Özkan Uğur'umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin." ifadeleri ile çıkan pek çok olumsuz habere ilişkin de toplu cevap verildi.

ÖZKAN UĞUR'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Müzisyen Emre Irmak tarafından bugün yapılan açıklamalarda "Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir... Oğlu Alişan'la konuştum şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Hadi Özkan abi zımba gibi kalkacaksın ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki dualarımızla kalkacaksın ayağa muhteşem insan." şeklindeki açıklamalar ile durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Gündem Haberleri