Pandemiden Korunmak İçin 3 Katlı Köşkünde Çiftlik Hayatı Kuran Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu Koronavirüse Yakalandı!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yakın arkadaşının testinin Covid19 testinin pozitif çıkması üzerine kendisi de test yaptırdı.

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yakın arkadaşının testinin Covid19 testinin pozitif çıkması üzerine kendisi de test yaptırdı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Ali Ağaoğlu kendi testinin de pozitif çıktığını açıkladı. Ali Ağaoğlu son durumu ne, şu an nerede, şu an ne yapıyor, nerede oturuyor, sağlık durumu ne?

Yapmış olduğu lüks harcamaları, süper lüks araba koleksiyonu ve pahalı zevkleri ile sürekli gündemde olan ve magazin basını tarafından yakından takip edilen Ali Ağaoğlu koronavirüs hastalığı nedeni ile İstanbul Kuruçeşme'de yer alan 3 katlı köşkte izole bir hayat sürüyordu.



Hastalıktan korunmak için köşkünden dışarı çıkmayan ve köşkünü adeta bir çiftlik evine çeviren Ali Ağaoğlu yakın arkadaşının testinin pozitif çıkması üzerine kendisine de test yaptırdığını ve koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.



KORONAVİRÜS NEDENİ İLE 3 KATLI KÖŞKÜNÜ ÇİFTLİK EVİNE ÇEVİRMİŞTİ



Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu 2014 senesinde satın almış olduğu İstanbul Kuruçeşme'de Koru içerisinde yer alan süper lüks köşkünü çiftlik evine çevirmişti. Boğaz manzaralı 3 katlı süper lüks köşk 1954 yılında yapılırken daha önce 30 sene boyunca Suriye Konsolosluğu olarak hizmet vermişti. Kuruçeşme'den Ulus'a kadar uzanan koru içerisinde izole bir hayat kuran Ali Ağaoğlu koronavirüsten kaçamadı.



Sağlığı hakkında sosyal medyada çıkan haberler üzerine açıklama yayımlayan Ali Ağağolu smokinli olarak yapmış olduğu paylaşımında "Sağlığım yerinde. Karantina dönemine bitene kadar evde kalacağım" sözleri ile testinin pozitif çıktığını doğruladı. Hürriyet Gazetesine sağlığı hakkında bilgi veren Ali Ağaoğlu hastalığı hafif şekilde atlattığını, sağlığının çok iyi olduğunu, evinde karantina altında olduğunu ve tedbirlere uyduğunu dile getirdi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri