Para Cezası Ödemek İstemeyenler! Haftasonu Öncesi Yeni Valilik Kararları, 65 Yaş Üzerine Sokağa Çıkma Yasağı Olan Tüm Şehirler

Haftasonu öncesinde çeşitli valilikler yayımladıkları duyurular ile 65 yaş üzerinde bulunan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu.

Haftasonu öncesinde çeşitli valilikler yayımladıkları duyurular ile 65 yaş üzerinde bulunan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. İdari para cezası yememek istemeyen vatandaşların valiliklerin bu kararlarına dikkat etmeleri gerekiyor. Peki hangi şehirlerde 65 yaş üzerine sokağa çıkma yasağı uygulanacak? İşte tüm liste

65 yaş üzerinde bulunan vatandaşların koronavirüs salgınından korunması ve virüsün yayılmasının engellenmesi amacıyla ek önlemler gelmeye devam ediyor.



Bu kapsamda kış öncesi çok sayıda valilik 65 yaş üzerinde olan vatandşalara uygulanacak kısıtlama kararlarını duyurdu. Bazı şehirler 65 yaş üzerinde saat 10.00 ile akşam 16.00 arasında bazı şehirlerde ise daha farklı saatlerde sokağa çıkma yasağı geldi.



65 YAŞ ÜZERİNE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN İLLER



65 yaş üzerinde olan vatandaşlara uygulanan bu tedbir önlemlerine valilikler sıkı denetimler uyguluyor. Bu tedbirlere uyulmaması durumunda ise İl Hıfzıssiha Kararlarına muhaletten idari para cezası uygulanıyor. Kurallara uymayan vatandaşlar uygulanan idari para cezası ise 900 TL.



İller Listesi



Bu kapsamda hem koronavirüs salgınından korunmak hemde para cezası yememek için aşağıda yer alan şehirlerde yaşayan vatandaşların valilik kararlarına uyması gerekiyor. İşte 65 yaş üzerinde sokağa çıkma yasağı uygulayan tüm şehirler;



İstanbul, Ankara, Erzincan, Bartın, İzmir, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Eskişehir Kars, Tunceli, Afyonkarahisar, Aksaray, Ardahan duyuru yayımlayan valilikler. Vatandaşlar ayrıca kendi şehirlerinde ilişkin 65 yaş üstü için kısıtlama kararı olup olmadığını valiliklerin internet sitelerinde öğrenebilirler.



Emlak365.com


Gündem Haberleri