Pelin Batu Organik Yaşam İçin Datça'da 2 Katlı Ev Aldı!

Pelin Batu'da İstanbul'u terk eden ünlüler arasına katılmaya hazırlanıyor. Anne olduktan sonra organik yaşamı tercih eden Batu Datça'ya taşınmaya hazırlanıyor!

Pelin Batu'da İstanbul'u terk eden ünlüler arasına katılmaya hazırlanıyor. Anne olduktan sonra organik yaşamı tercih eden Batu Datça'ya taşınmaya hazırlanıyor!

Türkiye'nin önemli siyasi figürlerinden eski diplomat ve milletvekili olan İnal Batu'nun kızı olan Pelin Batu İstanbul'dan taşınmaya karar verdi.



Oyunculuk kariyerinin ardından yazarlığa odaklanan Pelin Batu Dr. Macit Bitargil ile evlendikten sonra anne olmuş, doğumun ardından çeşitli sağlık sorunları yaşamıştı.



41 Yaşındaki Ünlü İsim İstanbul'u Terk Ediyor



Kalabalık nüfusu ile yaşanım her geçen gün daha da zorlaştığı İstanbul'dan ayrılma kararı alan Pelin Batu'nun çocuğu için daha organik bir yaşam sürmek adına Datça'ya taşınma kararı aldığı iddia edildi.



Pelin Batu'nun bu kararını eşi Dr. Macit Bitargil'in de desteklediği ikilinin yaşamak için Datça'yı seçtikleri öğrenildi. Çiftin aldıkları kararı hayata geçirmek adına Datça'dan 2 katlı bir ev aldıkları, evde tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından temelli olarak Datça'ya yerleşecekleri belirtiliyor.



Zeytin Ağaçları İle Çevrili Evine Yerleceşek!



Doğum esnasında kalça kemiğinde kayma yaşanan ve bu nedenle uzun süre sağlık sorunları yaşayan Pelin Batu koltuk değneklerinden kurtuldu.



Yaşam tarzını değiştirmek isteyen ve oğlu için daha sağlıklı bir yaşantı arzu eden güzel ismin eşi ve oğlu ile Datça'yı tercih ettiği, zeytin ağaçları ile çevrili 2 katlı bir ev satın aldığı öğrenildi.



Kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil'in de bu kararı desteklediği ikilinin taşınma hazırlıklarına başladıkları söylenirken bundan sonra sadece gezme amaçlı İstanbul'a gelecekleri belirtiliyor.



Pelin Batu Kimdir?



Eski diplomat ve milletvekili İnal Batu'nun kızıdır.



27 Aralık 1978 Ankara doğumludur.



Babasının mesleği gereği pek çok yabancı ülke gezen Pelin Batu eğitimini de yabancı ülkelerde almıştır.



Boğaziçi Üniversitesi tarih bölümü yüksek lisans ve doktora mezunudur.



1999 yılında Harem Suare filmi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.



Pek çok filmde rol alırken bazı kanallarda sunuculuk ve yorumculuk yaparken yazar kimliği ile de çok sayıda eser ortaya çıkarmıştır.



29 Ocak 2018 tarihinde kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil ile İtalya'da evlendi.



Evli ve 1 çocuk annesidir.



Emlak365.com


Gündem Haberleri