Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye'ye Yardım Eli! Minik Asiye Yeni Evine Kavuştu

Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den haber var. Hastaneden taburcu olan minik Asiye yeni evinin heyecanı ile büyük sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz ay Gaziantep'te yaşayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, apartman yöneticisine ait olan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı. Ülke gündeminde infial yaratan olay ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok siyasi ve ünlü isim tepkilerini dile getirmişti.

Asiye'nin pitbull saldırısına uğramasının ardından tehlikeli ırk olarak nitelendirilen hayvanlar için yeni bir düzenleme getirilmiş ve bu hayvanların toplatılmasına karar verilmişti.

KÜÇÜK ASİYE YENİ EVİNE KAVUŞTU!

Pitbull saldırısına uğradıktan sonra ağır yaralanan Asiye Ateş'in tedavisi Antalya'da devam ediyordu. Günden güne iyileşen Asiye'nin tedavisi sonunda bitti ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Memleketi Gaziantep'e dönen Asiye'yi havalimanında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin karşıladı. Asiye, Gaziantep'teki ilk gecesini saldırının yaşandığı sitedeki eski evinde geçirmek zorunda kaldı. Polis tarafından evine yerleştirilen Asiye Ateş ve ailesi çok yakında bir hayırseverin hediyesi olan yeni dairelerine taşınacak.

'' CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI ''

Kızının eve dönüşüyle büyük mutluluk yaşayan baba Hüseyin Ateş, kızının uzun sürenin ardından ilk kez yüzünün güldüğünü belirterek şunları söyledi:

'' Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Çünkü bizi hiç yalnız bırakmadı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız ve herkes bizimle çok yakından ilgilendi '' diyerek teşekkürlerini iletti.

Asiye'nin Antalya'daki tedavisinde de herkesin destek olduğunu belirterek, bir hayırseverin ev hediye ettiğini söyledi. Asiye'nin sağlık durumu hakkında da bilgi veren baba, Asiye'nin günden güne iyileştiğini ve şu an iyi olduğunu dile getirdi.

Asiye'nin annesi Zeynep Ateş de, bu süreç içerisinde devletin hep yanlarında olduklarını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ömer Hoca'ya teşekkür etti.

Öte yandan Asiye'nin saldırıya uğradığı sitede apartman görevlisi olarak çalışan baba Hüseyin Ateş, saldırı olayından sonra işten çıkarılmış ve yaşadıkları daireden de ayrılmaları istenmişti. Ailenin mağdur olmasına dayanamayan bir hayırsever ise aileye yeni bir ev hediye ederek hem Asiye'yi mutlu etti hem de aileyi büyük bir yükten kurtardı.

Gündem Haberleri