Prens Harry Ve Eşi 18 Milyon Dolarlık Evi Boşaltıp 100 Milyon Dolarlık Lüks Eve Geçtiler!

Geçtiğimiz aylarda ailesine rest çekerek İngiliz kraliyetinden ayrılan Prens Hary ile eşi bir daha İngiltere'ye dönmeme kararı alarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ev aldılar.

Geçtiğimiz aylarda ailesine rest çekerek İngiliz kraliyetinden ayrılan Prens Hary ile eşi bir daha İngiltere'ye dönmeme kararı alarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ev aldılar. Sakin bir yaşam sürmek istediklerini söyleyen çiftin sessiz bir şekilde Santa Barbara'ya yerleştikleri belirtildi.

2020 yılının başında İngiliz kraliyet ailesinden tüm haklarından feragat ederek ayrılan Prens Hary veeşi Megane Markle radikal bir karar alarak bir daha İngiltere'ye dönmemek için kendilerine yeni bir hayat kurmaya başladılar. Tüm planlamalarını yapan ünlü çift Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleştiler.



PRENS HARRY BEVERY HİLLS'TEN MEMNUN KALMADI



2020 yılının ilk aylarında ABD'ye giden ünlü çift Bevery Hills'te 18 odalı dev bir malikanede oturmaya başlamışlardı. Ancak çok göz önünde olan bir kentte bulunmak isteyen ünlü çift alternatiflerini değerlendirmeye başladılar.



18 MİLYON DOLARLIK DEV MALİKANEYİ BOŞALTTILAR



ABD'nin ünlü gayrimenkul danışmanlarından fikir alan Pren Harry ve eşi aldıkları tavsiyeler üzerine Bevry Hills'ten taşınmaya karar vererek bunu uygulamaya soktular. Ünlü çift çok kısa bir süre önce bu bölgedeki 18 milyon dolarlık dev malikaneyi boşaltalar sessiz sedasız bir şekilde taşındılar.



SANTA BARBARA'DA 100 MİLYON DOLARLIK LÜKS EVE TAŞINDILAR!



Sessizliği ve mahremiyete verilen önem gibi nitelikleri nedeniyle Santa Barbara'ya yerleşen Prens Harry ve eşinin nasıl bir evde yaşamaya başladıklarına dair bilgi edinilemedi. Buckingham Sarayı'nda büyüyen Harry'nin çok sayıda ünlü isimler komşu olduğu belirtildi. Santa Barbara'da 100 milyon dolardan başlayan lüks evler bulunuyor. Prens Harry ve eşinin de bu evlerden birisine taşındıkları ifade edildi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri