Prof. Dr. Şennur Şenel kimdir, neden öldü, hastalığı neydi, hangi partili?

MHP kadın kolları eski başkanlarından Şennur Şenel hayatını kaybetti. Bu haberin ardından Şennur Şenel kimdir, neden vefat etti gibi sorular araştırılmaya başlandı.

Ankara Hacıbayram Veli Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Şennur Şenel'in hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı. MHP Kadın Kolları eski genel başkanlarından biri olan Şenel'in öğrencileri, sevenleri ve MHP camiası aldıkları acı haberle yıkıldı.

Prof. Dr. Şennur Şenel kimdir, neden vefat etti?

MHP Kadın Kolları Eski Genel Başkanı olan Şennur Şenel 53 yaşında hayatını kaybetti. Şenel'in neden hayatını kaybettiğine ilişkin bir bilgi paylaşılmazken MHP camiasından baş sağlığı mesajları geldi.

Şennur Şenel, 1969 yılında Sivas'ta doğmuştur. 1987 - 1991 yılları arasında Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Şenel, 1991 yılının sonunda Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'na bağlı Atatürk Araştırma Merkezi'nde uzman yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

1992 yılında Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olmuş, yüksek lisansını tamamladıktan sonra öğretim görevlisi olarak görev yapmaya başlamıştır. Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesi Tarih Bölümü'nün Ankara Hacıbayram Veli Üniversitesi'ne taşınması ardından görevine burada devam etmiştir.

MHP Kadın kolları eski genel başkanlarından biri olan Prof. Dr. Şennur Şenel, Kayseri'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şenel, yarın öğle namazından sonra Talas Dedeoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Prof. Dr. Şennur Şenel'in Hacıbayram Veli Üniversitesi'ndeki öğrencileri aldıkları acı haberle adeta yıkıldı.

Gündem Haberleri