Programın Başladığını Fark Etmeyen DEVA Partisi İl Başkanı Canlı Yayında Küfür Etti!

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş'in canlı yayında küfrettiği görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş'in canlı yayında küfrettiği görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Yerel bir televizyonda program konuğu olan Fatih Keleş yayının başladığını fark etmeyince küfürlü ifadeler yayına yansıdı.

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda yayının başladığını farketmeyince küfürlü ifadeleri yayına yansıdı. Sosyal medyada Fatih Keleş'in küfretmesi gündem oldu.



CANLI YAYINDA KÜFRETTİ!



Zonguldak'ta yayın yapan Kanal Z'de yayınlanan ve Murat Altay'ın sunduğu Zonguldak'ın Nabzı programına DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş katıldı. Program başlamadan önce Murat Altay ile Fatih Keleş sohbet etmeye başladılar. Bu sırada da yayın başladı. Tam bu esnada Fatih Keleş'in küfürlü ifadeleri yayına yansıdı. Canlı yayının başladığını fark etmeyen Fatih Keleş, “Erhan Çakmak'ı da şey yapacaksın. Üçü de a... s... Zonguldak'ın” dedi. Bu ifadeleri duyan izleyiciler ise neye uğradıklarını şaşırdılar.



ÖZÜR DİLEDİ!



Yayın sonrasında küfürlü ifadenin yayına yansıdığını öğrenen Fatih Keleş zorunlu bir açıklama yaparak, “Yaşanan talihsiz olayın üzüntüsü içerisindeyim. Murat Bey ile yaptığımız sohbet sırasında hiçbir kişi veya kurumu hedef almadan espri olsun diyerek ifade ettiğim sözler canlı yayına yansımış. Bu olaydan dolayı üzgün olduğumu belirtir kamuoyundan, yayıncı kuruluştan ve Zonguldak halkından özür dilerim.” dedi.



DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş'in canlı yayında küfretmesi çok tartışılan konuşardan birisi haline gelirken küfrün muhatabı olan kişinin Zonguldak'ta bir basın mensubu olduğu bildirildi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri