Psikolojisi Bozulan Gelin Kendi Düğününe Gitmedi

Mersin'de oldukça ilginç bir olay yaşandı. Düğün sabahı fotoğraf çekimine giden gelin arabası bir trafik kazası geçirdi. Gelin ve damat kazayı fiziksel olarak hafif yaralanmalarla atlattı. Ancak gelin psikolojik olarak olaydan fazlasıyla etkilendi. Bu sebeple damat düğüne tek başına katıldı.

İlginç olay Mersin'de yaşandı. En mutlu günlerini ölümsüzleştirmek isteyen gelin ve damat düğünlerinin yapılacağı günün sabahı fotoğraf çekimine gidiyordu. Bu sırada içinde bulundukları araç bir kazaya karıştı. Geç çift kazadan fiziksel olarak küçük yaralarla kurtulsa da Ukraynalı gelin kazayı psikolojik olarak kaldırmadı. Bu sebeple düğün gelin olmadan yapıldı.

Düğünde davetliler gelinin olmayışına aldırmadı. Ünlü bir şarkıcının da sahne aldığı düğünde herkes gönüllerince eğlendi. 

Gelinsiz Düğün Yapıldı

Mersinli iş adamlarından birinin oğlu olan damat ile Türkiye'de avukatlık yapan Ukraynalı gelin düğün sabahı talihsiz bir kaza geçirdi. Kaza sonucunda neyse ki ne gelin ne de damat önemli bir yara almadı. Damat olaydan etkilenmese de gelin psikolojik olarak ciddi bir yara aldı. 

Fotoğraf çekimine giden gelin ve damadı taşıyan araç, viraja hızlı girdi. Savrulan araç yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Gelin ve damat hafif şekilde yaralanmış olsa da 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri en mutlu günlerinde kaza geçiren talihsiz çifti tedavileri yapılmak üzere hastaneye götürdü. Genç çift götürüldükleri hastanede ayakta tedavi edilerek kısa sürede tabucu edildi. Çiftin düğüne yetişmek için zamanı vardı. Ancak gelin kazadan fazlasıyla etkilenmişti.

Damat Tek Başına Eğlendi

Gelinin psikolojik durumuna aldırmayan damat, Mersin'in en lüks otellerinden birinde yapılacak olan düğünü ertelemek yerine tek başına katılmaya karar verdi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilecek olan düğün için hazırlandı. Kolundan yaralanan ve hastanede kolu askıya alınan damat, kol sargısının üzerine çektiği damatlığıyla zamanında otele gitti. 

Kapıda tek başına davetlileri karşılayan damat bey, ardından çalan davul zurnayla bir güzel eğlendi. Düğünde Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Ceylan da sahne aldı. Gelini olmayan düğünde hem damat hem de davetliler duruma aldırış etmeden vur patlasın çal oynasın eğlendi. Damat bey düğününde sahne alan şarkıcı Ceylan ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kendi düğününe gitmeyen Ukraynalı gelinin bu olaya ne tepki verdiği ise merak konusu. Ancak eşine az rastlanır bir durum gerçekleştiği de bir gerçek. 

Gündem Haberleri