PTT Kargo Yurt Dışı Gönderimine Ne Zaman Başlayacak? PTT Kargo Ne Zaman hizmet Veriyor?

Salgın döneminde taşımacılık alanında büyük bir özveri ile çalışan PTT kargo, yurt dışı gönderimlerini durdurmuştu.

Salgın döneminde taşımacılık alanında büyük bir özveri ile çalışan PTT kargo, yurt dışı gönderimlerini durdurmuştu. Bunun üzerine tekrar ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Şirket konu hakkında açıklama yaptı mı?

Koronavirüs salgını ile mücadele sırasında PTT dağıtım personelleri ile birlikte tam kapasite olarak çalışmıştı. Bunun üzerine yurt içi hizmetleri aralıksız bir şekilde yürütülürken yurt dışı taşımacılık hizmetlerinin bir süreliğine durdurulduğu açıklanmıştı. Bu süreçte salgının yayılmasını engellemek için bu tür bir kararın alındığı ifade edilmişti.



Yetkililer tarafından yapılan açıklamalar sonrasında yurt dışı gönderilerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Şimdilik konu hakkında bir tarih açıklaması yapılmadı. Salgında normalleşme sürecinin gündeme gelmesi ile birlikte sık sık konu hakkında bazı sorular da gelmeye başladı.



Yetkililer tarafından gelen bilgiler ışığında henüz net bir tarih belirlenmiş değil. Bu ay için yapılacak değerlendirmelerin ardından bir tarihin belirlenmesi amaçlanıyor. PTT tarafından henüz bir tarih duyurusu yapılmadı.



Mart ayı itibariyle tüm dünyada etkisini gösteren salgın nedeniyle uçuşların durdurulduğu belirlenmişti. Bunun ardından yurt dışı taşımacılığında da yeni kararlar alındı.



PTT Hangi Günler Açık?



PTT kargo ile ürün göndermek ya da teslim almak isteyen müşteriler için cumartesi ve Pazar kapalı olduğu belirlendi. Dini ve milli bayramlarda da hizmet vermeyen PTT, sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde kapalı olduğu için sadece hafta içi yasak olmayan günlerde hizmet vermeye devam ediyor.



emlak365.com



Gündem Haberleri