Recep Tayyip Erdoğan 9 Üniversiteye Rektör Atadı!

Recep Tayyip Erdoğan 9 Üniversite'ye Rektör atadı. Atama yapılan üniversiteler ve atanan rektörler kimler oldu? Detaylar haberimizde...

Recep Tayyip Erdoğan 9 Üniversite'ye Rektör atadı. Atama yapılan üniversiteler ve atanan rektörler kimler oldu? Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 üniversite'ye 18 Nisan 2019 tarihinde Rektör atadı. Atama kararı Resmi Gazete de yayımlandı. Atanan rektörler kimler oldu, atama yapılan üniversiteler nerede ve hangi üniversiteler?



Atama Yapılan Üniversiteler Nerede, Hangi Üniversite ve Atanan Rektörler Kimler Oldu?



Afyon'da bulunan Afyon Kocatepe Üniversitesine Prof.Dr. Mehmet Karkaş, İstanbul'da bulunan Galatasaray Üniversitesine Prof.Dr. Eyüp Ertuğrul Karsak, Van,'da bulunan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine Prof. Dr. Hamdullah Şemli Rektör olarak atandı.



Çanakkale ilinde bulunan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversine rektör olarak Prof. DR. Sedat Murat atanırken, Bursa da bulunan Uludağ Üniversitesine Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz atandı.



İstanbul Zeytinburnun da bulunan Biruni Üniversitesi Rektörlüğüne Prof Dr. Adnan Yüksel Atanmasının kararı alındı, İstanbul da bulunan Medikol Üniversitesine Prof. Dr. Sabahattin Aydın atandı. Başkent Ankara Çankaya da bulunan - TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine Prof. Dr. Güven Sak atanırken yine son olarak Ankara Çankaya da bulunan Yüksek İhtisas Üniversitesine Rektör olarak Prof. Dr. Mustafa Paç atandı.







Emlak365.com



Gündem Haberleri