Reddi miras yapan Ece Erken kandırıldı iddiası! Ünlü isimler bir bir açıkladı

Ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, geçtiğimiz günlerde reddi miras yaptığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından ünlü isimlerden 'Ece Erken kandırıldı' iddiası ortaya atıld

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden biri olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir cinayete kurban gitmesinin üzerinden uzun süre geçmesine rağmen miras davasıyla ilgili tartışmalar gündeme geliyor. Ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu'nun mirası için eşi Ece Erken önemli bir açıklamada bulunmuştu.

Ece Erken mirası reddetmişti

Eşini kaybetmenin üzüntüsüyle savaşan Ece Erken, hakkında yazılıp çizilenlere ve gördüğü muameleye daha fazla katlanamayacağını belirterek reddi miras yaptığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından avukatlarını tarafından hazırlanan metni paylaşan Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşini hedef alarak çeşitli ithamlarda bulunmuştu.

Ece Erken miras oyununa mı geldi?

Reddi miras kararının ardından ise sular durulmak bilmedi. Erken'in yakın arkadaşlarından biri olan Seren Serengil, cinayetin işlendiği gün Erken'in yanına giderek reddi miras yapmaması gerektiği konusunda telkinde bulunduğunu itiraf etti.

Erken'in eşi vefat ettikten sonra alyansını geri istediğini, Şafak'ın ağabeyinin ise kolundaki 3 milyon liralık saati aldığını belirtti. Daha sonra Mahmutyazıcıoğlu'nun yakınları tarafından aranan Erken'e, eşinin çok fazla borcu olduğu ve bu nedenle reddi miras yapması gerektiğini söyledikleri ortaya çıktı.

Erken'in bir diğer yakın arkadaşı Bircan Bali ise sunduğu televizyon programında, istinaden icra takibi başlatılan 22 milyon liralık bir çekin aslında var olmadığını ileri sürerek, çek gerçeğinin reddi miras yaptıktan sonra ortaya çıktığını ve Ece Erken'in kandırıldığını söyledi.

Öte yandan Ece Erken, vefat eden eşinin tüm malvarlığından kendi isteği ile feragat etmiş ve bunun nedeni olarak çevresinden gördüğü baskıları göstermişti.

Emlak365.com

Gündem Haberleri