Restoran Açmak İçin Evini Satan Asuman Dabak 2.5 Milyon Lira Dolandırıldı!

Ekranların sevilen oyuncularından Asuman Dabak tavuk restoranı yatırımı yapmak isterken 2 milyon 500 bin lirasında oldu! Asuman Dabak dolandırıldı m?

2013 senesinde restoran açmak için ilk adımını atan ve evini satışa çıkaran Asuman Dabak büyük umutlarla çıktığı yolculukta dolandırıldığını iddia etti. Cihangir'de bulunan evini satışa çıkaran Dabak evini satın almak için gelen iş insanı İ.D. ile tanıştı. Evi satın almak isteyen İ.D. ünlü oyuncuya neden evini sattığını sordu.

Dabak ise restoran açmak istediğini ve bu nedenle evini satışa çıkardığını söyledi. Bunun üzerine İ.D. Dabak'a kendisinin de Çanakkale 'de bir tavuk restoranı açmak üzere olduğunu isterse kendisi ile bu işi ortak yapabileceklerini söyledi. Çanakkale'de restoran açma fikrine sıcak bakan Asuman Dabak ortaklık teklifini kabul etti.

10 ADET ÇEK YAPRAĞI TESLİM ETTİ, 2.5 MİLYON LİRA DOLANDIRILDI!

Ortaklık konusunda fikir birliğine varan ikili girişimlerine başlarken Asuman Dabak ise bankada çek hesabı açtırdı ve aldığı çeklerden 10 adet çeki imzalayarak boş bir şekilde ortağına teslim etti. Bir süre sonra çek hesabı açtırdığı banka tarafından aranan ünlü isim çeklerinin karşılıksız olduğu konusunda uyarıldı.

51 yaşındaki oyuncu hemen ortağını aradı ve durumu sordu. İ.D. Dabak'a kendisinin borcu olan kişiler tarafından kaçırıldığını, çek yapraklarını bu nedenle bu kişilere vermek zorunda kaldığını belirtti.

Vermiş olduğu çekler karşılıksız çıkan Derya Dabak hakkında ise icra işlemi başlatıldı. Derya Dabak ise kendisini icraya veren kişileri tanımadığını ve ortağı olan İ.D. tarafından dolandırıldığını belirterek eski ortağı hakkında şikayetçi oldu.

Gündem Haberleri