Reza Zarrab Ebru Gündeş Çiftinin Kaçak Villasında Keşif Yapıldı!

Ebru Gündeş ile eşi Rıza Sarraf'ın Kandilli'de yer alan villası için mahkeme kararı ile bugün keşif yapıldı. Detaylar haberimizde...

Ebru Gündeş ile eşi Rıza Sarraf'ın Kandilli'de yer alan villası için mahkeme kararı ile bugün keşif yapıldı. Detaylar haberimizde...

Amerika'da bulunan ve Halkbank davası nedeni ile Türkiye'ye geri dönmeyen Reza Zarrab ile eşi Ebru Gündeş'e ait olan Kandilli'de yer alan villa hakkında keşif yapıldı.



Kültür Varlığına Zarar Vermek Suçlaması İle Yargılanıyor!



Ebru Gündeş'i uzun süre mahkeme salonlarına taşıyan kaçak yalı davası sürüyor.



Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab'a ait olan yalıda koruma kararı olmasına rağmen izinsiz tadilat yapıldığı gerekçesi ile açılan davada mahkeme bilirkişi heyetinin keşif yapmasına karar vermişti.



Verilen karar bugün yerine getirildi ve mahkeme nihai kararını vermek için köşkte keşif yaptırdı. korunması gerekli kültür varlığı olarak tescil edilen köşkte izinsiz inşa ve fiziki müdahale yapıldığı iddialarını söz konusu bilirkişi ekibi yerinde inceleyerek tespit edecek.



Polis eşliğinde tarihi köşke gelen Anadolu 9. Asliye Ceza Mahkemesi hakimi ve bilirkişi heyeti gerekli denetimleri yerine getirdi. Üsküdar Kandilli Mahallesi Hanımoğlu Yokuşu Sokak'ta yer alan villa polis ekiplerinin de gözetimi altında denetlendi.



Denetim esnasında kapalı olan köşkün kapası polisler tarafından açıklanırken denetimin basın mensupları tarafından görüntülenmesine izin verilmedi. Polis basın mensuplarının görüntü almasını engelledi.



Yaklaşık 45 dakika boyunca köşkü denetleyen hakim ve bilirkişi heyeti gerekli notları alarak köşkten ayrıldı.



Ebru Gündeş Tahliye Edilmişti!



Söz konusu davada hatırlanacağı üzere Ebru Gündeş beraat etmiş ve kendisinden köşkün anahtarı istenerek bilirkişi heyeti tarafından keşif yapılacağı kararı duyurulmuştu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri