Rita Ora Bodrum'dan 5 Milyon Liraya Malikane Aldı!

Dünyanın en ünlü pop yıldızları arasında yer alan Rita Ora Türkiye'den konut alan yabancılar arasına girdi. Ünlü yıldız Bodrum Yalıkavak'ta kendisine süper lüks bir malikane aldı.

Dünyanın en ünlü pop yıldızları arasında yer alan Rita Ora Türkiye'den konut alan yabancılar arasına girdi. Ünlü yıldız Bodrum Yalıkavak'ta kendisine süper lüks bir malikane aldı.

Pop müziğin en ünlü isimleri arasında yer alan Rita Ora Türkiye'nin en gözde tatil cennetleri arasında yer alan Bodrum Yalıkavak'ta kendisine süper lüks malikane aldı.

TATİL YAPMAK İÇİN GELDİĞİ BODRUM'A HAYRAN KALMIŞTI!

Hatırlanacağı üzere dünyaca ünlü güzel yıldız 2019 yılında tatil yapmak için Bodrum'a gelmiş, tatili sürecinde gezdiği bölgeye hayran kalmıştı. Bir sonraki tatilini kendi evinde yapmak isteyen ünlü yıldız uzun bir araştırma sonrasında Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde yer alan süper lüks bir malikaneyi aldı.

Arnavut kökenli olan 30 yaşındaki ünlü yıldız Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan'dan da ev aldı. Ege bölgesine hayran kaldığını belirten güzel yıldızın yakın çevresine bundan sonraki tatillerinde mutlaka Ege bölgesine de zaman ayıracağını ve burada tatil yapmaktan son derece zevk aldığını söylediği iddia edildi.

İngiliz magazin gazeteleri tarafından yapılan habere göre güzel yıldız Türkiye'den aldığı lüks malikane için 650 bin dolar yani 5 milyon lira ödedi.

RİTA ORA (SAHATÇİU) KİMDİR, NERELİDİR?

26 Kasım 1990 doğumlu olan güzel yıldızın gerçek ismi Rita Sahatçiu'dur. Priştine Kosava doğumlu olan güzel yıldız 2012 yılında çıkardığı ilk albüm ile İngiltere'de liste başı olmayı başarmış, "R.I.P. ." ve "How We Do (Party)" gibi çok sayıda ki şarkısı ile dünya çapında tanınan bir yıldız olmayı başarmıştır. Ünlü yıldız aynı zamanda sosyal medyada en çok takipçisi olan ve You Tube üzerinden en çok videosu tıklanan kişiler arasında yer almaktadır.

Emlak365.com

Gündem Haberleri