Robert De Niro Türkiye'de Restoran Açmaya Hazırlanıyor!

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Robert De Niro ve ortakları restoran zincirlerinin yeni şubesini Türkiye'de açmaya karar verdi.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Robert De Niro ve ortakları restoran zincirlerinin yeni şubesini Türkiye'de açmaya karar verdi. 1994 yılında restoran işine giren Robert De Niro ve ortağı Şef Nobu İstanbul'da restoran açmaya hazırlanıyor. Peki, restoran nerede açılacak?

Hollywood filmlerinin en ünlü aktörlerinden biri olan Robert De Niro restoran işine girmişti.



Matsuhisa restoranı açarak kısa sürede ün yapan Şef Nobu'yu uzun süren ikna çabaları sonrası ortak iş yapmaya başlayan Robert De Niro bir restoran zinciri kurmuştu.



MATSUHİSA RESTAURANT ZİNCİRİ TÜRKİYE'YE TAŞINIYOR



Amerika'da yakaladıkları şöhret ve sadık müşteri kitlesi ile başarılarını başka ülkelere de taşımaya karar veren Robert De Niro ve ortakları başka ülkelerde de restoranlar açmaya başlamıştı.



Ünlü ismin ortağı Şef Nobu yapmış olduğu açıklama ile dünyanın gözde şehirlerinden biri olan İstanbul'da da restoran açmaya karar verdiklerini duyurdu. 1994 yılında kurulan restoran zinciri aralarında Amerika, Avrupa, Meksika ve Karayipler, Orta Doğu ve Afrika, Pasifik Asya ve Güney Amerika ülkelerinin yer aldığı 32 farklı şehirde hizmet veriyor.



Şef Nobu Japon mutfak kültürüne entegre ettiği Peru mutfağına ait olan sosları ve malzemeleri ile kendisine haklı bir şöhret elde ederken restoranları da bu sayede ziyaretçi sayısını arttırıyor.



The Ritz-Carlton İstanbul bünyesinde kurulacak olan restoran 850 metrelik alana yayılacak ve 2 kattan oluşacak.



Emlak365.com


Gündem Haberleri