Rönesans Yurtdışı Projeleri İçin İş İlanları Yayımladı! Yüksek Maaş İle Rusya ve Özbekistan Şantiyelerine En Az İlköğretim / Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding yurtdışı projeleri için yeni iş ilanları yayımladı.

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding yurtdışı projeleri için yeni iş ilanları yayımladı. Yayımlanan iş ilanları ile Özbekistan ve Rusya şantiyeleri için en az lise mezunu iskele kurum söküm elemanı, saha formeni, beton santral formeni aranırken yine inşaat mühendisi ve ince işler mimarı alımı yapılacağı ilan edildi. Rönesans inşaat iş başvurusu için verilen iş ilanları ve eleman alımı duyuruları haberimizde...

Türkiye'nin en zengin ismi olmayı başaran Erman Ilıcak tarafından kurulan Rönesans Holding başarılı projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.



Türkiye'de olduğu kadar Rusya ve Özbekistan başta olmak üzere çok sayıda ülkede ve şehirde başarılı bir şekilde projeler yürüten Rönesans Holding insan kaynakları farklı ülkeler için personel alım iş ilanları yayımladı.



RÖNESANS İNŞAAT YURTDIŞI PROJELERİ İÇİN İŞ İLANLARI 2020 BAŞVURULARI BAŞLADI!



Yayımlanan çok sayıda ilan için iş başvurusu yapmak isteyenler için kritik süreç başladı. Dolgun ücret ve yüksek maaş yanı sıra çok sayıda sosyal hakta veren Rönesans personel alımı için başvuruları kariyer siteleri ve kendi insan kaynakları siteleri üzerinden kabul ediyor.



RÖNESANS RUSYA İŞ İLANLARI! İLKÖĞRETİM VE LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPILACAK



Rönesans Holding tarafından verilen iş ilanı ile iskele formeni alımı yapılacağı duyuruldu.



Rönesans İnşaat tarafından Rusya'da gerçekleştirilen endüstriyel tesis projesinde görevlendirilecek olan personel alımı için başvuruda bulunmak isteyen kişilerde aranılan kriterler şu şekilde sıralandı;



En az ilköğretim mezunu ya da lise mezunu olmak,



İş alanında en az 5 yıllık mesleki deneyime sahip olmak,



Yüksek metrajlı projelerde görev almış olmak,



Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamak.



RÖNESANS HOLDİNG SAHA FORMENİ İŞ BAŞVURUSU 2020



Yine Rusya'da yapılan aynı projede görevlendirilmek üzere en az lise mezunu olan alanında en az 10 yıllık iş deneyimi olan saha formeni personeli alımı yapılacak.



Bu iş ilanı için çok iyi düzeyde Rusça bilinmesi şartı aranıyor.



Bu pozisyonlara ek olarak yine Rönesans Holding insan kaynakları sitesi üzerinden ve Kariyer Net internet sitesi üzerinden Özbekistan'da yer alan şantiyelerde çalıştırılmak üzere beton santral formeni, inşaat mühendisi ve ince işler mimarı alımı için de başvurular kabul edilecek.



Emlak365.com


Gündem Haberleri