Rus Lider Putin'in Lüks Sarayı Fiyatı İle Gündemi Sarstı!

Dünyanın en çok konuşulan siyasi liderleri arasında yer alan Rus Devlet Başkanı Putin'in sahip olduğu lüks saray ülke gündemine bomba gibi düştü.

Dünyanın en çok konuşulan siyasi liderleri arasında yer alan Rus Devlet Başkanı Putin'in sahip olduğu lüks saray ülke gündemine bomba gibi düştü. Muhalif isim Alexei Navalny tutuklanmasının ardından internet üzerinden paylaşılan resimler ülkede büyük tartışma konusu yarattı.

Rusya'da iç siyasette yaşanan karışıklık devam ederken özellikle de Rusya Devlet Başkanı Putin'in şu anda en güçlü rakibi konumunda gösterilen Alexei Navalny'in tutuklanması ile yeni olaylar yaşandı.



Son dönemde zehirlendiği iddiası ile Almanya'da olan ve Rus lider Putin'in en büyük rakibi olarak gösterilen Alexei Navalny'in dün ülkesine dönüş yapmıştı. Ülkesine giriş yapması ile beraber tutuklanan Navalny internet üzerinden hazırladığı platform ile Putin'in sarayının resimlerini kamuoyuna sızdırdı.



SARAYIN GÖRÜNTÜLERİ ÜLKEDE İNFİAL YARATTI!



Yayımlanan resimler kısa sürede paylaşım rekoru kırarken Rus Lideri Putin'in sarayının değeri 1.3 milyar dolar (9.68 milyar TL) olarak açıklandı. Saray kelimesinin karşılığını tam olarak veren lüks malikaneni sahip olduğu özellikler de dudak uçuklattı. Söz konusu sarayın Monako'dan 39 kat daha büyük olduğu belirtilirken sarayın içerisinde buz pisti, yüzme havuzu, gizli tünel, tiyatro salonu ve kilise gibi üst düzey çok sayıda lüks özellik bulunuyor.



Karadeniz kıyısında bulunan lüks saray Gelencik bölgesinde bulunuyor. Sarayın içerisinde bulunan helikopter pisti ve buz pisti dünya gündemine de bomba gibi düşerken sarayın büyüklüğü ve fiyatı tartışma yarattı.





Sarayın bahçesinde küçük bir kilise yer alırken yine özel bir poker salonu ve dans salonu da bulunuyor.





Putin'in yatak odası ve salonu da lüks özellikleri ile gündemi sarstı. Yayımlanan görüntülerin ülkede büyük infial yaratmasının ardından Kremlin tarafından hemen son dakika açıklaması yapıldı ve sarayın Putin'e ait olmadığı iddia edildi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri