Rusya Devlet Başkanı Putin Tüm Dünyaya Duyurdu! Ruslar Koronavirüs Aşısını Buldu Mu?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, koronavirüs aşısı ile alakalı olarak çok önemli bir açıklama yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, koronavirüs aşısı ile alakalı olarak çok önemli bir açıklama yaptı. Ölümcül salgına karşı geliştirilen aşının Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından tescillendiğini açıklayan Putin aşının kızlarından birisi tarafından da kullanıldığını söyledi.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına çare olması beklenen aşı çalışmaları çok sayıda ülkede yapılırken ilk somut gelişme Rusya'da yaşandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha önce deneyleri tamamlanan koronavirüs aşısının tescil edildiğini resmen açıkladı.



RUSYA KORONAVİRÜS AŞISINI BULDUĞUNU AÇIKLADI



Rusya lideri Putin tarafından duyurulan yeni bilgilere göre koronavirüse karşı Moskova'da yapılan aşı çalışmaları başarılı sonuç verdi. Bu sonuçların ardından Rusya Sağlık Bakanlığı koronavirüs aşısının tescilini yaptı. Aşının kullanılabilir olduğunu açıklayan Putin çok önemli bir başarıya imza atan bilim adamlarını tebrik ederek özel olarak ödüllendirileceklerini duyurdu.



AŞI İÇİN SERİ ÜRETİM BAŞLAYACAK



Koronavirüs aşısının seri üretimi konusunda da bilgi veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Koronavirüs aşısını bularak çok büyük bir gelişmenin altına imza attık. Kısa bir süre içerisinde aşının seri üretimine geçmeyi istiyoruz. Dünyanın beklediği aşı gelişmesini vermemizi sağlayan Rus bilim adamları çok büyük bir başarı elde etmişlerdir.” dedi.



PUTİN'İN KIZI DA KORONAVİRÜS AŞISINI KULLANDI!



Öte yandan Putin, koronavirüs aşısının tüm testlerden geçmeyi balardığını ve kendi kızlarından birisinin de bu aşıyı kullandığını söyledi.



Emlak365.com


Gündem Haberleri