Ryan Babel: 11 Evim Var, Emekli Olunca Aynı Hayatı Sürdürmek İçin 40-50 Daire Almam Gerekiyor!

Türkiye'de milyonlarca kişi ev sahibi olma hayalleri kurmaya devam ederken Galatasaray'da top oynarken Ajax takımına transfer olan Ryan Babel çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Türkiye'de milyonlarca kişi ev sahibi olma hayalleri kurmaya devam ederken Galatasaray'da top oynarken Ajax takımına transfer olan Ryan Babel çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Şu ana kadar futboldan kazandığı paralar ile 11 ev aldığını belirten Babel emekli olduğunda da aynı hayatı sürdürmeye devam etmek için 50 daire almayı planladığını söyledi. Detaylar haberimizde...

Ünlü futbolcuların lüks hayatları çok konuşulmaya devam ederken konu hakkında bir bomba açıklamda Ryan Babel'den geldi.



RYAN BABEL 50 TANE EV ALACAĞINI AÇIKLADI!



Bir dönem Galatasaray futbol kulübünde top koşturan ve kiralık olarak kadroda yer aldıktan sonra Hollanda 1. lig takımlarından Ajax takımına transfer olan Babel çok konuşulacak açıklamalara imza attı.



"Kariyerim boyunca kendime hep şunu sordum, ‘Nasıl bir iş kuracağım ki futboldan kazandığım para kadar kazanabileceğim?’ Maalesef, ayda net 100 bin ile 300 bin euro arasında kazanabildiğin çok fazla iş yok. Şu anda yaşadığım hayatı, hayat kalitemi emekli olduğumda da sürdürebilmek için bir çözüm bulmak zorundayım.



Geriye gitmek istemiyorum. Emlakçılık konusunda özel bir yatırım işine girdim. Multi-aile evleri. 11 ev aldım, sonra hesap yaptım, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım. Açıkçası bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşadım ama gayrimenkul işine döndüm, ancak daha büyük düşünmeye başladım. Aileler için yaşam alanları işi de böyle çıktı" diyerek planlarını açıkladı.



MULTİ EV NE DEMEK?



Ailelerin birlikte yaşamalarını sağlamak amacı ile tasarlanan özel yaşam alanlarıdır.



Emlak365.com


Gündem Haberleri