Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu: İnşaat, Yol ve Köprü Projeleri İsraftır, Bunlar Durmadan Ekonomi Düze Çıkmaz!

Sık sık hükümeti son dönemde yapılan köprü ve yol çalışmaları nedeni ile eleştiren Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu yeni bir çıkışa daha imza attı.

Sık sık hükümeti son dönemde yapılan köprü ve yol çalışmaları nedeni ile eleştiren Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu yeni bir çıkışa daha imza attı. Şu anda yapılan tüm ulaşım yatırımlarını büyük bir israf olarak değerlendiren Karamollaoğlu bu yatırımlar durmandan ekonominin düze çıkamayacağını savundu.

Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu katılmış olduğu özel bir televizyonun canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sık sık Türkiye'de yapılan inşaat projeleri, köprü ve otoyol projelerine yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Karamollaoğlu yeni bir çıkışa daha imza attı.



HÜKÜMET İNŞAAT, KÖPRÜ VE OTOYOL YATIRIMLARINI DURDURMADAN EKONOMİ DÜZE ÇIKMAZ!



Şu anda halen devam eden çok sayıda büyük proje bulunurken Fox TV programında yayımlanan Çalar Saat Programının hafta sonu yayınına konuk olan Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Hükümete yönelik sert eleştirileri ile dikkat çeken Karamollaoğlu bunlara bir yenisini daha ekledi.



Saadet Partisi Başkanı Karamollaoğlu şu anda yapılan tüm köprü ve yol çalışmalarının israf anlamına geldiğini belirterek "Ben israf dediğim zaman israf ille de parayı saçmak sarayda harcanan günlük 10 milyonun üzerindeki giderler değil . İsraf yanlış yatırımlardır. Siz şu anda Türkiye'nin bütün imkanlarını üretime dönük sanayiye dönük yapmanız icap eder.



Şu anda inşaat yapmak, devlet daireleri yapmak yeni kurumlar inşa etmek, binalar inşa etmek, şu anda yeniden yol yapmak, bunların hepsi israftır. Yeni yollar yapmak israftır. Türkiye'de yeni yola ihtiyaç yok. Yeni yollar yapılıyor neden? Bu mantık değişmeden Türk ekonomisinin düze çıkması mümkün değil" sözleri ile bu projelerin tümünün durdurulması gerektiğini söyledi. Şu anda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere devam eden çok sayıda köprü, otoyol ve hızlı tren projesi bulunuyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri