Saadet Partisi Karamollaoğlu'ndan Muhalefet Partilerine Geçim İttifakı Çağrısı Geldi

Saadet Partisi Başkanı Temel Karamollaoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı video ile partilere seçim değil geçim ittifakı çağrısı yaptı. Yayımlanan video ile AK Parti hükümetini son derece sert sözleşlerle eleştiren Saadet Partisi lideri muhalefet partilerine yeni ittifak çağrısında bulundu.

Türkiye erken seçim tartışmaları tüm hızı ile devam ederken partilerin seçim ittifakları da yakında takip ediliyor. Seçim ittifakları hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu diğer muhalefet partilerine seslenerek seçim değil geçim ittifakı yapma çağrısında bulundu.

AK PARTİYİ SON DERECE SERT ELEŞTİREN KARAMOLLAOĞLU: 19 YILDIR İKTİDAR OLANLAR MAĞDURLAR VE İŞSİZ ORDUSU OLUŞTURDU!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Bu ülkede çocuklar aç uyuyorken, insanlar ay sonunu getiremiyorken, gelecekten ümitsizken, dertlerine ortak, seslerine ses arıyorken, milletimizin tenceresi kaynamıyorken; seçim değil geçim ittifakı" paylaşımı yaparak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



Saadet Partisi resmi hesabı üzerinden "geçim derdini görmezden geldiler" başlığı ile paylaşılan videoda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Ülkelerimizin, insanlarımızın dertleri her geçen gün artarken, ülkemizde asıl konuşulması gerekenler ne yazık ki konuşulmuyor.

İnsanımızın bunca sorunları varken her günümüzü gereksiz bir gündemle işgal etmeye gayret gösteriyorlar. 19 yıldır iktidarda olanlar dertlerimize derman olmak yerine mağduriyetleri arttırdılar. İşsizlik ordusu arttı. Çünkü yapmış oldukları atamalarda görevlendirmelerde ve atamalarda liyakate gereken özeni göstermediler.

İyi gün, kötü gün demeden vergi topladılar. İnsanımızı, esnafımızı zor günde yalnız bıraktılar. Ekonomiyi yanlış politikalar ile çıkmaza soktular. Kendileri, yakınları varlık içinde yüzerken milyonların geçim derdi çektiğini görmezden geldiler. Emekliyi, işçiyi, memuru dert sahibi yaptılar.

Faiz lobilerinin ekmeğine yağ sürdüler, sanayiciye üretime küstürdüler. Vatandaşlarımıza zor günlerde sırt çevirdi" diyerek diğer partilere seslenerek seçim değil geçim ittifakı kurma teklifinde bulundu.

Gündem Haberleri